Η δισεκατομμυριούχος Μαρί Σαντάλ, ο Παύλος & τα 7 ακίνητά τους - Σε Λονδίνο, Νέα Υόρκη & Μπαχάμες (φωτό - βίντεο)

Η περιουσία του Παύλου σε αριθμούς: Το real estate με τα 7 πανάκριβα ακίνητα σε ΗΠΑ και Αγγλία

Ο Παύλος Γκλύξμπουργκ, γιος του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου που πέθανε την προηγούμενη Τρίτη σε ηλικία 82 ετών, έχει τεράστια περιουσία, για την οποία γνωρίζουμε ελάχιστα πράγματα.

Ο πρωτότοκος γιος του Κωνσταντίνου Β΄' είναι παντρεμένος με την δισεκατομμυριούχο Μαρί Σαντάλ Μίλλερ και έχει αποκτήσει μαζί της 5 παιδιά, την Μαρία Ολυμπία, τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο, τον Αχιλλέα-Ανδρέα, τον Οδυσσέα-Κίμων και τον Αριστείδη-Σταύρο. 

Η Μαρί Σαντάλ γεννήθηκε στο Λονδίνο και είναι κόρη του Αμερικανού επιχειρηματία Ρόμπερτ Γουόρεν Μίλλερ και της Μαρίας Κλάρας Πεσάντες Μπεσέρρα. 

 

 

 

 

 

 

Ο γάμος της με τον πρίγκιπα Παύλο πραγματοποιήθηκε κατά τον ορθόδοξο ελληνικό τυπικό την 1η Ιουλίου 1995 στον Καθεδρικό Ναό Αγίας Σοφίας στο Λονδίνο, υπό τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Διόδωρο Α΄.

 

 

 

 

Η περιουσία του ζευγαριού 

Η Μαρί Σαντάλ, μαζί με τον σύζυγό της Παύλο, διαθέτουν μια τεράστια περιουσία, καθώς έχουν ακίνητα σε όλο τον κόσμο.

Το ζευγάρι διαθέτει σύμφωνα με την έρευνα του Πρωινού, 7 πανάκριβα ακίνητα σε Αγγλία και ΗΠΑ. Μάλιστα έχουν στην κατοχή τους και ένα εξοχικό στις Μπαχάμες.

Ανάμεσα στα ακίνητά τους, ανήκει και η πανάκριβη εξοχική κατοικία στο Σαουθάμπτον της Νέας Υόρκης, την οποία απέκτησαν έναντι 17 εκατ. ευρώ.

 

 

Η Μαρία – Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Σαντάλ, μένει σε ένα ακριβό διαμέρισμα στο Σόχο, ενώ οι Παύλος και Μαρί Σαντάλ απέκτησαν πρόσφατα και ένα νέο εξοχικό καταφύγιο 1.200 τετραγωνικών μέτρων στα Χάμπτονς που διαθέτει δέκα κρεβατοκάμαρες, οκτώ μπάνια, πολλά τζάκια και μια τεράστια κουζίνα. Ακόμα, κήπο, γήπεδο τένις και πισίνα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ