Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο αποστολέας των απειλητικών e-mails - Στον εισαγγελέα με την κατηγορία για «τρομοκρατικές πράξεις»

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τον ταυτοποίησε, στο e-mail έκανε λόγο για βόμβες στο «Ελ. Βενιζέλος» και σε 6 νοσοκομεία

Συνελήφθη αλλοδαπός, ο οποίος απέστειλε απειλητικά email για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και σε νοσοκομεία.

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα (Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2025) στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας Βορείου Ελλάδος, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τρομοκρατικές πράξεις, διασπορά ψευδών ειδήσεων, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας κατά συρροή, διατάραξη της ειρήνης των πολιτών και απόπειρα παρακώλησης συγκοινωνιών.

Διαβάστε: Στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος τα απειλητικά e-mail: «Θα ανατινάξουμε τα πάντα», «θα χυθεί αίμα» - Ψάχνουν τον αποστολέα

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, ο συλληφθείς είχε προβεί στην αποστολή email, με τα οποία απειλούσε για τοποθέτηση εκρηκτικών μηχανισμών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και σε έξι νοσοκομεία της Αττικής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ