Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την επανασύνδεση με τον Καραβασάνη: «Έχουμε υπάρξει παντρεμένοι, είμαστε διαζευγμένοι & τώρα σε σχέση»

Τι είπε για την επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της

Συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Γιώργο Πράσινο παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επανασύνδεση με πρώην σύζυγό της Γιάννη Καραβασάνη, αλλά και την επιστροφή της στην τηλεόραση.

 

 

Φέτος είναι η χρονιά των επιστροφών για σένα. Επιστροφή σε παιχνίδι μόδας, επιστροφή στην κριτική επιτροπή, επιστροφή στην αγκαλιά του πρώην συζύγου σου, αρχιτέκτονα Γιάννη Καραβασάνη.

Αυτό έγινε την περσινή χρονιά. Τώρα είμαστε στο 2023.

Είσαι ερωτευμένη με τον άνθρωπο που είχες παντρευτεί;

Ναι, είμαι πολύ καλά.

Είχατε χωρίσει και επίσημα;

Είμαστε πάρα πολύ καλά. Αυτός ο άνθρωπος δεν ανήκει στον δικό μας χώρο, έχουμε υπάρξει παντρεμένοι, είμαστε διαζευγμένοι και τώρα είμαστε σε σχέση.

 

 

Είναι κάτι λίγο σαν Ελίζαμπεθ Τέιλορ και Ρίτσαρντ Μπάρτον, που παντρεύτηκαν δύο φορές.

Ναι, κάνει λίγο. Απορώ και εγώ καμιά φορά με τον εαυτό μου με όλα αυτά που μου συμβαίνουν. Από τότε που έχω έρθει στην Ελλάδα η ζωή μου είναι κάθε μέρα και μια έκπληξη.

Είχες βγάλει δηλαδή από το μυαλό σου αυτό τον άνθρωπο;

Ναι, δεν το περίμενα. Στο μυαλό μου είχε κλείσει οριστικά.

Είναι αυτό που λένε πως αν υπάρχει φλόγα δυνατή…

…Κάτι γίνεται. Μου έτυχε τώρα.

Τι προσπάθεια θέλει από σένα;

Και από τους δύο θέλει προσπάθεια.

Μένει στην Ελλάδα;

Ναι, πάντα στην Ελλάδα έμενε.

Νομίζαμε πως έμενε στην Αμερική.

Όχι, εγώ είχα να κάνω με την Αμερική.

Μια άλλη σχέση ζωής είναι με την Έλενα Χριστοπούλου. Την αποκαλείς «μάνα», όπως και τα περισσότερα μοντέλα του πρακτορείου της;

Τη φωνάζω «Mother». Κάθε άνθρωπος σου βγάζει κάτι διαφορετικό, μια προστασία, μια αγάπη. Υπάρχουν κάποια στοιχεία που βλέπεις στους άλλους και τα συνδυάζεις με τη μαμά όπως την έχεις στο μυαλό σου. Οπότε παίρνεις τα στοιχεία και σου βγαίνει να αποκαλέσεις και κάποιον άλλο με τον αντίστοιχο τρόπο.

 

 

Η μαμά σου δεν ενοχλείται;

Όχι, γιατί η μαμά μου είναι υπεργλύκα και τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει τη σχέση που έχω μαζί της. Δεν αντικαθίσταται η μαμά μου. Η μαμά μου είναι και θα είναι η μαμά μου.

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι ο καλός σου άγγελος;

Είμαστε τόσα χρόνια μαζί που πλέον η σχέση μας είναι οικογενειακή. Δεν είναι όπως στην αρχή που μιλούσαμε επαγγελματικά, ανταλλάσσαμε mail. Ακόμη και τότε όμως υπήρχε αυτή η αίσθηση ότι μεταξύ μας θα υπάρξει μια παραπάνω σύνδεση. Το κατάλαβα από την αρχή ότι για την Έλενα δεν είμαι μόνο ένα μοντέλο που εκπροσωπεί. Κατάλαβα ότι βλέπει σε μένα κάτι διαφορετικό και ότι θα με προστατέψει και θα με συμβουλέψει. Αισθάνθηκα από την αρχή ότι θα έρθει κοντά μου και της έδωσα και τον χώρο για να γίνει αυτό.

Ποια ήταν η στιγμή που αισθάνθηκες οικογένεια μαζί της;

Από το γεγονός πως όταν έλειπα στο εξωτερικό η Έλενα ήταν παρούσα χωρίς να είναι απαραίτητο – καταλαβαίνεις ότι κάποιος νοιάζεται για σένα. Δεν έχει λόγο κάποιος όταν έχεις φύγει για δουλειά στο εξωτερικό, παρά το ότι το ποσοστό σου έρχεται στην

Ελλάδα, να σου στείλει μήνυμα μία «καλημέρα» ή για να δει αν χρειάζεσαι κάτι. Αυτό μας έφερε κοντά. Με το που ερχόμουν στην Ελλάδα η Έλενα ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έβλεπα. Έφτανα στο αεροδρόμιο στην Αθήνα και μέχρι να πάω στην Πάτρα στους γονείς μου έβλεπα πάντα την Έλενα, οπότε καλλιεργήθηκε η σχέση μας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ