Δολοφονία 28χρονου μοντέλου με 11 μαχαιριές: Πρώτη ύποπτη η καλύτερή της φίλη - Οι οικονομικές διαφορές

Βρέθηκε δολοφονημένη με μαχαιριές, σε πλάτη, λαιμό και κοιλιά. 

Ένα μοντέλο από την Βραζιλία και ιδιοκτήτρια νυχτερινού κέντρου, βρέθηκε νεκρό με 11 μαχαιριές. 

Το αποτρόπαιο περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας στις 3 Φεβρουαρίου, όταν το πτώμα της Thaís Rocha Secundino, 28 ετών, βρέθηκε στο τζιπ της στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με τις αρχές, έφερε τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό, την κοιλιά και την πλάτη, ωστόσο το φονικό όπλο δεν έχει ακόμη βρεθεί.

Η αστυνομία υποψιάζεται ότι η Secundino, η οποία ήταν ιδιοκτήτρια πολλών νυχτερινών κέντρων, δολοφονήθηκε "για θέματα που αφορούσαν υπεξαίρεση" των επιχειρήσεών της, δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας Ivalda Aleixo.

Έκτοτε οι αρχές συνέλαβαν δύο υπόπτους για τη φερόμενη δολοφονία: τον 45χρονο άνδρα οδηγό της, Leandro Aparecido Dos Santos, και την Cintia Maria Feliciano Peixe, 31 ετών, μία από τις καλύτερες φίλες του θύματος που εργαζόταν σε ένα από τα κελάρια κρασιού του Secundino, αναφέρει η nypost

"Ο φίλος του θύματος είπε ότι η Thaís είχε πάει να συναντήσει τη φίλη της για να ζητήσει εξηγήσεις από αυτήν, αλλά στη συνέχεια δεν επέστρεψε στο σπίτι", είπε ο Aleixo.

"Αρνούνται το έγκλημα, αλλά υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι συμμετείχαν στη δολοφονία της επιχειρηματία". 

Λόγω της "ειδεχθούς" φύσης του εγκλήματος, οι δύο ύποπτοι θα κρατηθούν προσωρινά για 30 ημέρες, δήλωσε η εκπρόσωπος, σύμφωνα με το Jam Press.

Στο πλαίσιο της έρευνάς τους, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν το αυτοκίνητο του θύματος μαζί με τα τηλέφωνα των υπόπτων, τα οποία σκοπεύουν να αναλύσουν. Οι αρχές επανεξετάζουν επίσης υλικό από κάμερες ασφαλείας που τραβήχτηκαν στην περιοχή την ώρα του θανάτου της Thaís.

Οι ερευνητές αρνήθηκαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για να μην εμποδίσουν την έρευνα για την ανθρωποκτονία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ