Love nails: 50 σχέδια νυχιών με καρδιές που θα ερωτευτείς με την πρώτη ματιά

Προλαβαίνεις να κάνεις μανικιούρ πριν το date σου... 

H ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε και τι καλύτερο για να μπεις στο κλίμα από ένα εκπληκτικό νέο μανικιούρ που είναι στολισμένο με καρδιές;

Τα Love Nails αποτελούν γενικότερα μία μεγάλη τάση και είναι ένας τέλειος τρόπος για να κάνεις ένα fashion statement και να εκφράσεις τη ρομαντική σου πλευρά.

Από τα έντονα και φλογέρα κόκκινα νύχια μέχρι τα απαλά ροζ, υπάρχει ένα σχέδιο νυχιών για κάθε γούστο και κάθε στυλ. Στη νέα συλλογή του Beaute την Κυριακή θα βρεις 50 από τα πιο υπέροχα και μοναδικά love nail art, τα οποία χωρίσαμε σε κατηγορίες με βάση το χρώμα τους, για να πάρεις όση έμπνευση χρειάζεσαι!

Είτε προτιμάς το κλασικό λευκό και τις nude αποχρώσεις ή θέλεις να κάνεις μια «δήλωση» επιλέγοντας ένα σχέδιο νυχιών για σαγηνευτικά μαύρα νύχια, παρακάτω σίγουρα θα βρεις το ιδανικό για σένα.

Ετοιμάσου λοιπόν να ερωτευτείς αυτά τα ρομαντικά και παιχνιδιάρικα σχέδια στα νύχια, είτε πρόκειται για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου ή για οποιαδήποτε μέρα του χρόνου.

Κόκκινα love nails, στο χρώμα του πάθους

Το κόκκινο είναι το χρώμα της αγάπης, του πάθους και της επιθυμίας γεγονός που το καθιστά τέλεια επιλογή για love nails. Από το κόκκινο γαλλικό μανικιούρ που είναι στολισμένο με μίνιμαλ καρδιές, μέχρι τα αστραφτερά κόκκινα νύχια με glitter ή στρας, τα παραπάνω σχέδια νυχιών σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή πάνω σου.

Προτιμάς ένα παιχνιδιάρικο και ρομαντικό συνδυασμό του κόκκινου με το ροζ, ή ένα φλογερό κόκκινο σχέδιο νυχιών πάνω σε μια nude βάση που δημιουργεί εκπληκτική αντίθεση; Σε όποιο design κι αν καταλήξεις θα είναι φανταστική επιλογή για μια εμφάνιση με έντονα και πανέμορφα κόκκινα love nails.

Ροζ σχέδια νυχιών με καρδιές

Αν προτιμάς κάτι πιο απαλό και θηλυκό, τα ροζ love nails ίσως είναι η ιδανική επιλογή για σένα. Μέσα από τις παραπάνω προτάσεις άλλωστε σίγουρα θα βρεις το τέλειο ροζ nail art με καρδιές που θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο το σύνολο σου.

Από το κλασικό στυλ του γαλλικού μανικιούρ μέχρι τα πιο περίτεχνα σχέδια με chic μινιμαλιστικές λεπτομέρειες όπως μικροσκοπικές καρδούλες και γραμμικά designs, υπάρχει κάτι για κάθε γούστο.

Μερικά από τα σχέδια αποτελούνται από έναν συνδυασμό διαφόρων αποχρώσεων του ροζ ενώ άλλα χρησιμοποιούν χρώματα όπως το μαύρο, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή αντίθεση.

Είτε λοιπόν προτιμάς ένα χαριτωμένο και παιχνιδιάρικο look ή κάτι πιο τολμηρό σε φούξια απόχρωση για παράδειγμα, τα ροζ βερνίκια νυχιών αποτελούν μια από τις κορυφαίες επιλογές για love nails.

Ιδέες για chic μαύρο μανικιούρ που αποθεώνουν το love nails trend

Για ένα bold και δυναμικό look, τα μαύρα νύχια αποτελούν την τέλεια επιλογή. Πρόκειται για σχέδια νυχιών με το υπέροχο αυτό χρώμα που προσδίδει έναν σαγηνευτικό και μυστηριώδη χαρακτήρα στην εμφάνισή σου.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να υιοθετήσεις τα black love nails, είτε πρόκειται για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είτε για οποιαδήποτε περίσταση.

Το κλασικό μαύρο γαλλικό μανικιούρ στολισμένο με μικρές καρδιές και μεταλλικές λεπτομέρειες είναι μια κομψή πρόταση για να το πετύχεις. Υπάρχουν όμως πολλές ακόμη επιλογές, όπως ο συνδυασμός μαύρο και άσπρο για ένα chic και μοντέρνο look. Ή ο συνδυασμός του μαύρου με το ροζ για ένα πιο απαλό και ρομαντικό αποτέλεσμα.

Υπάρχουν όμως και προτάσεις για έντονα σχέδια νυχιών με μαύρο βερνίκι που αποτελούν από μόνα τους ένα statement στην εμφάνισή σου.

Είτε προτιμάς κάτι διακριτικό και απλό ή ένα περίτεχνο σχέδιο που θα τραβήξει τα βλέμματα, αυτά τα σχέδια για μαύρα love nails θα σε κάνουν να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Σχέδια νυχιών με καρδιές σε διάφορα χρώματα

Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στα χρώματα που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για τη δημιουργία ενός εκπληκτικού σετ από love nails.

Επιλογές όπως το μωβ σε διάφορες αποχρώσεις, το καφέ ή ακόμη και το χρυσό metallic βερνίκι θα οδηγήσουν σε εντυπωσιακά μανικιούρ που τραβούν τα βλέμματα πάνω τους και απογειώνουν το look σου. Ή αν θες ένα ακόμη πιο glam look, τα σχέδια νυχιών με glitter μπορούν να σου προσφέρουν αυτό που ψάχνεις.

Το μπλε όμως είναι μία ακόμη δημοφιλής επιλογή και ιδιαίτερα το απαλό γαλάζιο (baby blue) ταιριάζει υπέροχα με το ροζ, το λευκό ή με κάποια nude απόχρωση για να δημιουργήσεις ένα ρομαντικό σχέδιο νυχιών με καρδιές.

Λευκά και νούντ love νύχια

Για ένα κομψό και «καθαρό» look το λευκό μανό και οι nude αποχρώσεις είναι ιδανική επιλογή, σύμφωνα με το beautetinkyriaki

Μερικά από τα παραπάνω σχέδια νυχιών για love nails βασίζονται μόνο στο άσπρο χρώμα σε συνδυασμό με μία νουντ βάση, συνθέτοντας έτσι ένα διακριτικό αποτέλεσμα.

Υπάρχουν βέβαια και προτάσεις που χρησιμοποιούν ένα συνδυασμό του λευκού με το απαλό ροζ, ή ακόμη και το κόκκινο για μια πιο έντονη πινελιά που κάνει τη διαφορά.

Από το κλασικό γαλλικό μανικιούρ με διακριτικά σχέδια σε σχήμα καρδιάς μέχρι τα λιγάκι πιο περίτεχνα nail art που δίνουν έναν πιο μοντέρνο και παιχνιδιάρικο τόνο, το αποτέλεσμα εξαρτάται ξεκάθαρα από την επιλογή που ταιριάζει στο στυλ σου.

Το σίγουρο είναι πως αυτά τα love nails μπορούν να φορεθούν όλο το χρόνο και όχι μόνο για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ