Mε άρωμα Made in Greece τα Travel Photographer of the Year 2022 - Οι Εύζωνες ανάμεσα στις φωτογραφίες που ξεχώρισαν

Οι φωτογραφίες που εντυπωσίασαν...

Πάνω από 20.000 φωτογραφίες υπέβαλαν ερασιτέχνες και επαγγελματίες της ταξιδιωτικής φωτογραφίας από 154 χώρες στον διαγωνισμό 2022 Travel Photographer of the Year.

Επιτροπή κριτών επέλεξε τους νικητές στις διάφορες κατηγορίες, τόσο για το ντοσιέ τους όσο και για τις καλύτερες φωτογραφίες τους. Το πρώτο βραβείο και τον τίτλο «Travel Photographer of the Year» κέρδισε ο Σλοβένος, Matjaz Krivic.

Κατέγραψε φυσική καταστροφή στα Κανάρια και άγρια ζωή που κινδυνεύει στην Κένυα.

 

Δείτε εδώ όλους τους νικητές 

 

 

«Τώρα, έπειτα από 20 χρόνια κέρδισα το μεγαλύτερο βραβείο κι αυτό με κάνει πολύ περήφανο και για μένα σημαίνει πολλά» είπε. «Από τότε που θυμάμαι, τα ταξίδια και η φωτογραφία ήταν το πάθος μου και μεγάλο κομμάτι της ζωής μου· και αυτό το βραβείο με εμπνέει να συνεχίσω το ταξίδι μου».

 

 

 

 

Στην κατηγορία «Νεαρός Φωτογράφος 15-18 ετών», νικήτρια ανεδείχθη η Isabella Smith από τις ΗΠΑ για τις φωτογραφίες της αλλαγής φρουράς των Ευζώνων στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, στην Ελλάδα. 

 

 

Η Isabella Smith αναδείχθηκε Young Travel Photographer of the Year το 2018 σε ηλικία 14 ετών με ένα portfolio της μαροκινής πόλης Chefchaouen. Και τώρα σε ηλικία 18 ετών, επέστρεψε και κέρδισε την κατηγορία νέων φωτογράφων 15 έως 18 ετών με ένα συναρπαστικό portfolio των Ευζώνων. «Η αλλαγή φρουράς αποτελεί θέαμα για τους τουρίστες και τους ντόπιους. Η Isabella έχει αποτυπώσει αυτή την τελετή με έναν πολύ ασυνήθιστο και δημιουργικό τρόπο», σχολιάζει το Travel Photographer of the Year. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ