Ραφαέλα Σάντος: "Ανέβασε" τη θερμοκρασία στο καρναβάλι του Ρίο φορώντας μόνο το μπικίνι της - Η εντυπωσιακή αδερφή του Νεϊμάρ (φωτό & βίντεο)

Η εντυπωσιακή αδερφή του βραζιλιάνου άσου της μπάλας, Νεϊμάρ

 

Το καρναβάλι του Ρίο ντε Τζανέιρο στη Βραζιλία συνεχίζεται και σε καθημερινή βάση από το σαμποδρόμιο παρελαύνουν άρματα και καρναβαλιστές. Τα ξημερώματα της Τρίτης (21/2) μπήκε στο Σαπουκαΐ και η Ραφαέλα Σάντος, η αδερφή του Νεϊμάρ και εντυπωσίασε το κοινό με την εμφάνισή της.

Φορούσε ένα αποκαλυπτικό κόκκινο μπικίνι που ταίριαζε απόλυτα με το θέμα που επέλεξε η σχολή Ακαντέμικος ντο Σαλγκέιρο: «Ντελίριο ενός κόκκινου παραδείσου» καθώς βρισκόταν πάνω στο άρμα, το οποίο μπήκε τελευταίο στο σαμποδρόμιο υπό τις επευφημίες των θεατών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η αδερφή του σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και διάσημη influencer της Βραζιλίας, ένωσε τις δυνάμεις της με την συγκεκριμένη σχολή.

 

 

Οι φωτογραφίες με την στολή της που ανέβασε στο Instagram έγιναν viral και τα likes καθώς και τα θετικά σχόλια έπεσαν βροχή, αφού όπως υπογράμμισε η σχολή στόχος της με αυτή την επιλογή είναι να αναδείξει την ελευθερία έκφρασης του καθενός.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο «Νέι» που συνήθως τέτοια εποχή βρίσκεται στο καρναβάλι δεν ταξίδεψε παρόλο που είναι τραυματίας και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ένα μήνα. Αυτός που βρέθηκε στο Σαπουκαΐ ήταν ο πατέρας της Ραφαέλα Σάντος, ο Νεϊμάρ ο πρεσβύτερος και συνοδευόταν από τη νέα του αγαπημένη.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που έζησα ξανά αυτή την τόσο ξεχωριστή εμπειρία και να παρελάσω με την σχολή του Σαλγκέιρο. Το να μπαίνει κανείς στο Σαπουκαΐ και να ακούει όλο αυτό το πλήθος να τραγουδάει μαζί και να χειροκροτά και να είσαι μέρος μιας τόσο ωραίας διοργάνωσης, είναι μια μεγάλη τιμή. Το να μπορούμε να εκπροσωπούμε μια τόσο ιδιαίτερη κοινότητα είναι παράδειγμα για τον υπόλοιπο κόσμο. Δεν είναι καθόλου εύκολο και πάντοτε χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, αλλά αξίζει τον κόπο», έγραψε η Ραφαέλα Σάντος στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ