Παύλος: Αγόρασε σπίτι και ποιό ο γιός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου; Πόσο κοστίζει το ακίνητο που του προτάθηκε (βίντεο)

Στην Ελλάδα βρίσκεται και πάλι ο Πάυλος, γιός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου μετά από ενα διήμερο που πέρασε στη Βρετανία

Ένα ακίνητο στην Πλάκα, στην περιοχή των Αέρηδων, φημολογείται ότι αγόρασε τελικά ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος Γκλύξμπουργκ.

Αν και η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται, θα πρέπει να πούμε ότι ούτε και διαψεύδεται.


npd/photoagency

Ο Παύλος όπως ειναι γνωστό ψάχνει να βρει να αγοράσει σπίτι στην Ελλάδα, πιθανότατα όχι μονο ένα, αλλά δύο, ένα στην Αθήνα και ένα στις Σπέτσες.

Τα δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο αναφέρουν ότι το ακίνητο που κατέληξε τελικά στην Αθήνα ο Παύλος Γλύξμπουργκ βρίσκεται στην Πλάκα και κοστίζει 4 εκατομμύρια ευρώ.

Είναι αυτό το σπίτι που αγόρασε ο Παύλος Γλύξμπουργκ;

Η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώνεται, ούτε όμως διαψεύδεται. Είναι όμως γνωστό ότι η Πλάκα είναι μία από τις περιοχές στην οποία αναζητούσε σπίτι.

Διαβάστε ακόμα:

Παύλος στο Point de Vue: «Δεν είμαστε εδώ για να αλλάξουμε το Σύνταγμα» - Ολόκληρη η συνέντευξη (φωτό & βίντεο)

"Κωνσταντίνος Β' Βασιλεύς των Ελλήνων - Ολυμπιονίκης": Τι αναγράφεται στον τάφο του στο Τατόι - Τελείωσε το τρισάγιο (βίντεο)

 

Το συγκεκριμένο ακίνητο, η αξία του οποίου ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ, είναι διώροφη μονοκατοικία. Διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες και πολλούς βοηθητικούς χώρους.

Όπως λέει ο Κοσμάς Θεοδωρίδης, πρόεδρος Μεσιτών Ευρώπης, δεν είναι γνωστό αν ο Παύλος έχει καταλήξει στο συγκεκριμένο ακίνητο.

Διαβάστε ακόμα:

Το prive club με βασιλείς και Πρωθυπουργούς: Όσα δεν ξέρετε και θέλετε να μάθετε για την Αθηναϊκή Λέσχη – Μία περιήγηση στους χώρους της (φωτό & βίντεο)

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ