Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Το χειρουργείο τελείωσε. Η μεταμόσχευση ολοκληρώθηκε» - Δείτε φωτό

«Έφτασε η στιγμή να σας αποκαλύψω ένα μυστικό...»

Μια αποκάλυψη έκανε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου το πρωί της Τρίτης 14 Μαρτίου, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. 

Συγκεκριμένα, ο γνωστός Κύπριος καλλιτέχνης και παραγωγός αποκάλυψε ότι το τελευταίο διάστημα έχασε τα μισά του μαλλιά και προχώρησε σε μεταμόσχευση μαλλιών. 

"Έφτασε η στιγμή να σας αποκαλύψω ένα μυστικό... τους τελευταίους μήνες η ανδρογενής αλωπεκία μου χτύπησε την πόρτα... λίγο το γονιδιακό, λίγο το άγχος, δυστυχώς έχασα τα μισά μου μαλλιά... εσείς βέβαια δεν το καταλάβατε γιατί προσπαθούσαμε να το κρύψουμε με σπρέι, πούδρες, ίνες, make up κλπ. " 

Διαβάστε ακόμη: J2US: Η Καίτη Γαρμπή και ο Μαυρίκος Μαυρικίου τραγούδησαν το «Τούλι για τον Χριστούλη» - δείτε το βίντεο

"Δοκίμασα τα πάντα, σαμπουάν, φάρμακα, γιατροσόφια αλλά τίποτα δεν λειτουργούσε. Κάθε πρωί έβλεπα το μαξιλάρι μου γεμάτο με τα μαλλιά μου και ήμουν ράκος ψυχολογικά. Πίστεψα ότι θα μείνω στα 32 μου χωρίς μαλλιά μέχρι που  γνώρισα τον σπουδαίο ιατρό δερματολόγο - χειρούργο δρ. Ιωάννη Παπαγγελόπουλο με τον οποίο προχωρήσαμε σε μεταμόσχευση μαλλιών στο μπροστινό αλλά και στο πίσω μέρος του κεφαλιού. "

Διαβάστε ακόμη: Asia Express: Μαυρίκιος Μαυρικίου & Ιλάειρα Ζήση αποχώρησαν οικειοθελώς - «μήπως δεν είναι για πριγκίπισσες και πρίγκιπες;» (βόντεο)

"Αποφάσισα να γράψω δημόσια αυτό το μήνυμα για να πω σε όλους τους άντρες πως μπορούν πλέον να αποκαταστήσουν εύκολα και ανώδυνα την απώλεια των μαλλιών τους και να ξαναβρούν την  αυτοπεποίθηση τους. Το χειρουργείο τελείωσε. Η μεταμόσχευση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία. Σε λίγους μήνες θα έχω ξανά το πυκνά και υγιή μαλλιά που είχα κάποτε! Ευχαριστώ ολόψυχα τον γιατρό μου @drpapaggelopoulos_ioannis και την @hairtransplant.gr , την κορυφαία εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών στην Αθήνα", έγραψε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ