Η Μπιγιονσέ στα καλύτερα της: Ποζάρει μέσα στο αστραφτερό, διαφανές φόρεμα της (φωτό)

Μόνο εκείνη μπορεί να υποστηρίξει μία τέτοια εμφάνιση...

Τους διαδικτυακούς της φίλους και όσους βρίσκονταν εκεί "θάμπωσε" η μοναδική Μπιγιονσέ με το αστραφτερό της φόρεμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce)

Γύρω από τη μέση της ήταν τυλιγμένο ένα μεταλλικό τοπ σε στυλ κορσέ που ήταν στερεωμένο στη θέση του με κλειδαριά και κλειδί.

Η Queen B ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι χρυσές γόβες στιλέτο που αναδείκνυαν ένα κλασικό κόκκινο πεντικιούρ.

Ακόμη πόζαρε με ένα χρυσό μεταλλικό clutch για να ολοκληρώσει το εκθαμβωτικό της ντύσιμο. Ενθουσίασε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι στενά, ορθογώνια γυαλιά ηλίου.

Διαβάστε ακόμη: Η Μαντόνα «κλείνει» σε λίγες μέρες τα 64 και φιλτράρει το πρόσωπο 15χρονης-Τραγουδάει το The Queens' remix Break my soul με την Beyonce(βίντεο)


instagram @beyonce

Για κοσμήματα, φόρεσε αστραφτερά χρυσά σκουλαρίκια και ένα statement δαχτυλίδι που έφερε την προσοχή στο κομψό, γαλλικό μανικιούρ της, τα ίσια μαλλιά της έπεφταν στο στήθος της.

Όσον αφορά το μακιγιάζ της, η κορυφαία του chart επέλεξε φρέσκο lip gloss και smoky eye.

Διαβάστε ακόμη: Χλιδάτα εγκαίνια στο Atlantis The Royal hotel στο Ντουμπάι: Βροχή αστέρων - Beyonce, Kendall Jenner & Μαρίνα Βερνίκου (φωτό & βίντεο)

Η Μπιγιονσέ ενσωμάτωσε επίσης τον λατρεμένο σύζυγό της Τζέι Ζι στα γυρίσματα. Σε μια από τις φωτογραφίες, ο ράπερ αγκάλιασε με αγάπη τη σύζυγό του προτού τον δουν να κάνει μια πιο στοχαστική πόζα σε μια σόλο λήψη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ