Ο έρως χρόνια και υγεία... κοιτά: Ο δισεκατομμυριούχος Πόρσε παίρνει την πρώην του Αγά Χαν - Χωρίζει την 74χρονη συζυγό του που έχει & άνοια!

Ο Πόρσε είναι 79 ετών και έχει έρθει κοντά με την 59χρονη φίλη του, Γκαμπριέλα Πρίνσεζιν, δύο φορές παντρεμένη και μάλιστα με... γαλαζοαίματους

 

Ο δισεκατομμυριούχος της μάρκας πολυτελών αυτοκινήτων Porsche, ο 79χρονος Βόλφγκανγκ Πόρσε, καταθέτει αίτηση διαζυγίου από την 74χρονη σύζυγό του «λόγω σοβαρής άνοιας που την έχει καθηλώσει στο σπίτι». Το ζευγάρι ήταν μαζί εδώ και 16 χρόνια.

Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσαν ότι ο 79χρονος δισεκατομμυριούχος, δυσκολεύεται να ζήσει με τη σύζυγό του, 74 ετών, λόγω των αλλαγών στη συμπεριφορά της από τότε που διαγνώστηκε με άνοια.

Η γυναίκα του, Κλαούντια, η οποία είναι γιαγιά, έχει τέσσερις φροντιστές που τη φροντίζουν όλο το εικοσιτετράωρο, καθώς πάσχει από την ασθένεια τα τελευταία δύο χρόνια. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν μπορεί να κινηθεί μόνη της εδώ και μήνες και η νοητική της αντίληψη έχει υποστεί ραγδαία πτώση.

Ο Βόλφγκανγκ και η Κλαούντια είναι μαζί από το 2007 και παντρεύτηκαν το 2019. Η περιουσία της οικογένειας Πόρσε έχει εκτιμηθεί σε 20 δισεκατομμύρια ευρώ.

Νέος έρωτας για τον 79χρονο Πόρσε

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Βόλφγκανγκ τους τελευταίους μήνες έχει έρθει πιο κοντά με την επί 25 χρόνια φίλη του, την 59χρονη Γκαμπριέλα Πρίνσεζιν. Η Γκαμπριέλα γεννήθηκε στη Φρανκφούρτη τον Απρίλιο του 1963 και έχει κάνει πριγκιπικούς γάμους. Όπως και η σύζυγος του Πόρσε, Κλαούντια, σπούδασε και η Γκαμπριέλα νομικά στο Μόναχο και στην Κολωνία.

Παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Karl-Emich zu Leiningen το 1991, αλλά το ζευγάρι χώρισε το 1998.

Πάντως την ίδια χρόνια παντρεύτηκε τον Ελβετό Karim Aga Khan IV, 86 ετών, τον 49ο ιμάμη των Ισμαηλιτών Nizari, ο οποίος θεωρείται άμεσος απόγονος του Προφήτη Μωάμεθ. Το ζευγάρι χώρισε το 2014.

Από το 1999, η Γκαμπριέλα συμμετέχει σε διάφορα αναπτυξιακά προγράμματα του τρίτου κόσμου, προωθώντας την αυτοδυναμία και προσφέροντας βοήθεια από φυσικές καταστροφές.

Από το 2004 ασχολείται ενεργά με την καταπολέμηση του AIDS, υποστηρίζοντας το Γερμανικό Ίδρυμα για το AIDS.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ