Λαγονήσι: Τα στοιχεία στα χέρια των Αρχών για τον δράστη που πυροβόλησε τον 16χρονο - Τα νεότερα για την υγεία του παιδιού

Εκτός κινδύνου ο 16χρονος

Ανθρωποκυνηγητό είναι σε εξέλιξη προκειμένου οι Αρχές να εντοπίσουν το άτομο που άνοιξε πυρ στη μέση του δρόμου στο Λαγονήσι και τραυμάτισε στο πόδι 16χρονο, ο οποίος νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο Βούλας με διαμπερές τραύμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουν μέχρι τώρα οι Αρχές, ο άγνωστος δράστης οδηγούσε ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Suzuki όταν ξαφνικά κατέβηκε από αυτό και κινήθηκε πεζός προς το μέρος δύο παιδιών στην οδό Κολοκοτρώνη στο Λαγονήσι. τ

Τα παιδιά κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και για αυτό προσπάθησαν να φύγουν γρήγορα από το σημείο. Ξαφνικά το άτομο έβγαλε όπλο και πυροβόλησε προς το μέρος τους με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον έναν στο δεξί μηρό. Σημειώνεται ότι οι Αρχές έχουν περισυλλέξει από το σημείο κάλυκα 9 μμ.

Διαβάστε ακόη: Λαγονήσι - η μητέρα του 14χρονου που δέχτηκε επίθεση από σκύλο: «Πήραν το παιδί αιμόφυρτο, θα τον είχε σκοτώσει» (βίντεο)

4 προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ - Αφέθηκαν ελεύθεροι
Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η διαδικασία της προανάκρισης από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ πριν από λίγη ώρα έγινε προσαγωγή 4 ατόμων. Ωστόσο, δεν προέκυψε κάτι σε βάρος τους και αφέθηκαν ελεύθεροι.

 

 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η οικογένεια του 16χρονου δεν είχε διαφορές με κάποιον οπότε η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει ενδείξεις για διαμάχη οικογενειών.

Σημειώνεται ότι τα παιδιά έχουν δώσει μία πρώτη κατάθεση για όσα βίωσαν ενώ αυτή την ώρα οι Αρχές αναζητούν αν υπάρχουν και άλλοι μάρτυρες που μπορεί να βοηθήσουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ