Στη φυλακή ο 66χρονος λυράρης: Κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία του 11χρονου - Μου έστησαν πλεκτάνη, υποστήριξε (φωτό)

Δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα που ομόφωνα αποφάσισαν να προφυλακιστεί

Το δρόμο για τη φυλακή ο 66χρονος λυράρης ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και μαστροπεία ενός 11χρονου, μετά την απολογία του σε ανακρίτρια και εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, λίγο μετά τις 16:00 ολοκληρώθηκε η απολογία του 66χρονου με την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα, οι οποίοι ομόφωνα αποφάσισαν την άμεση προφυλάκισή του.

Ο 66χρονος κατά τη διάρκεια της απολογίας του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες και ανέφερε στην ανακρίτρια ότι του έχουν στήσει μία πλεκτάνη, ωστόσο όπως φαίνεται δεν έπεισε τις αρχές.

Διαβάστε ακόμα: Κρήτη: Το ακριβό αυτοκίνητο «πρόδωσε» τον γιατρό - Μετά τον 66χρονο λυράρη δίωξη και στον 46χρονο για την υπόθεση βιασμού του 11χρονου

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον 66χρονο είναι κακουργηματικής μορφής και αφορούν τα αδικήματα του βιασμού, της μαστροπείας, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Προσερχόμενος στα δικαστήρια ο συνήγορος υπεράσπισης του 66χρονου, Διονύσιος Βέρρας, ανέφερε σε δηλώσεις του πως η ανακρίτρια θα αξιολογήσει το αίτημα επανάληψης της εξέτασης του ανηλίκου τονίζοντας πως αντικειμενικό εύρημα σε βάρος του κατηγορουμένου δεν υφίσταται ενώ έκανε λόγο και για ένα σημείωμα του παιδιού προς τη μητέρα του που έχει μεγάλες διαφοροποιήσεις απ’ αυτά που κατέθεσε.

Διαβάστε ακόμα: Νέα στοιχεία για τον λυράρη: Είχε κατηγορηθεί για παραγωγή πορνογραφικού υλικού με ανήλικη-συγγενή του 11χρονου που βίαζε (βίντεο)

Διαβάστε ακόμα: Κρήτη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δράση του 66χρονου λυράρη και την υπόθεση μαστροπείας - Ποιος είναι ο γιατρός, που εμπλέκεται (φωτό)

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ