Τραγωδία στα Τέμπη: Μνημόσυνο για τα θύματα του δυστυχήματος - Ρίγη συγκίνησης από τον κόσμο που έδωσε το "παρών" (φωτό - βίντεο)

Το μνημόσυνο τελέσθηκε μετά τη θεία λειτουργία παρουσία δημάρχων, αιρετών της Π.Ε. Λάρισας και πλήθος κόσμου

Σαρανταήμερο μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των θυμάτων της τραγωδίας τελέσθηκε σήμερα στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας στο χωριό Τέμπη του Δήμου Τεμπών, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το σημείο του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Το μνημόσυνο τελέσθηκε μετά τη Θεία Λειτουργία παρουσία δημάρχων, αιρετών της Π.Ε. Λάρισας και πλήθος κόσμου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του larissanet.

Υπενθυμίζεται, πως προφυλακιστέος κρίθηκε ο επιθεωρητής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ, μετά την μαραθώνια απολογία του στον εφέτη ανακριτή για την τραγωδία στα Τέμπη, έως αργά τη νύχτα.

Σημειώνεται πως ο επιθεωρητής που ήταν αρμόδιος να ορίζει της βάρδιες των σταθμαρχών, φέρεται να υποστήριξε πως δεν ευθύνεται για τον τρόπο που εκτέλεσαν τα καθήκοντα τους οι σταθμάρχες την μοιραία βραδιά του δυστυχήματος.

Διαβάστε ακόμη: Στις ράγες ξανά τρένα και προαστιακός - έφυγε σήμερα το πρώτο δρομολόγιο από Αθήνα για Χαλκίδα 

Τόσο ο επιθεωρητής Κυκλοφορίας όσο και οι τρεις σταθμάρχες κατηγορούνται για διατάραξη των συγκοινωνιών σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονίες και σωματικές βλάβες από αμέλεια κατά συρροή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ