Supermodel για τη Louis Vuitton ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ - Λανσάρει τη νέα σειρά με τσάντες "Yayoi Kusama" (φωτό - βίντεο)

Μία σειρά γεμάτη χρώματα!

Σε ρόλο μοντέλου εμφανίστηκε ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ για τις ανάγκες της φωτογράφησης της νέα σειράς με τσάντες του οίκου Louis Vuitton.

 

 

 

 

Την πρώτη γεύση από τη συνεργασία της Yayoi Kusama με τον οίκο Louis Vuitton για τη δεύτερη συνεργασία τους, την πήραμε στην παρουσίαση της συλλογής Louis Vuitton Cruise 2023 τον περασμένο Μάιο στο Σαν Ντιέγκο. Από εκείνη την κολεξιόν θυμόμαστε τις iconic τσάντες του οίκου που επανασχεδίασε ο Nicolas Ghesquière προσθέτοντας χρωματιστά πουά και μεταλλικές φυσαλίδες τα μοτίβα, δηλαδή, που παραπέμπουν στο έργο στης διάσημης καλλιτέχνιδας.

Διαβάστε ακόμη: Η Louis Vuitton παρουσίασε τη νέα της συνεργασία με την Yayoi Kusama: 10 χρόνια από την πρώτη τους "συνάντηση" - Μοναδικές δημιουργίες (βίντεο)

Eau de Parfum Attrape-Reves 100ml Louis Vuitton

Ο οίκος, βεβαίως, έχει κάθε λόγο να τιμήσει και να γιορτάσει αυτή τη σπουδαία συνεργασία, η οποία περιλαμβάνει περισσότερα από 400 προϊόντα, τα οποία δεν περιορίζονται μόνο σε τσάντες . Στη συλλογή Louis Vuitton x Υayoi Kusama που πήρε τον τίτλο "Creating Infinity", θα βρει κανείς από ρούχα και παπούτσια μέχρι αξεσουάρ, κοσμήματα και καλλυντικά για γυναίκες και άνδρες στολισμένα με τα signature στοιχεία του έργου της Kusama. Το πιο δημοφιλές μοτίβο της δουλειάς της είναι τα χρωματιστά πουά, στα οποία έχει τις ρίζες του αυτό το πρότζεκ: το Monogram μπαουλάκι που είχε ζωγραφίσει στο χέρι με πουά η Kusama στην πρώτη συνεργασία της με τη Louis Vuitton έμελλε να γίνει το σύμβολο του ισχυρού δεσμού ανάμεσα σε εκείνη και τον οίκο. 

 

 

Louis Vuitton Yayoi Kusama

Louis Vuitton x Yayoi Kusama Alma BB

Louis_Vuitton_x_Yayoi_Kusama_Cannes

Η Louis Vuitton και η Yayoi Kusama συνεργάστηκαν πρώτη φορά το 2012, ωστόσο, όπως αναφέρει στο σημείωμά του ο οίκος, "εκείνη η γνωριμία έγινε αφορμή για μία σχέση που δεν σταμάτησε ποτέ να υφίσταται, εξελίχθηκε και επεκτάθηκε μέσα από ένα διαρκή διάλογο ". Ούτως ή άλλως, ο Louis Vuitton ήταν πάντα στο πλευρό των τεχνών και των καλλιτεχνών, ήδη εδώ και ένα αιώνα πριν όταν ο εγγονός του ιδρυτή, ο Gaston-Louis Vuitton, άρχισε να αναθέτει σε καλλιτέχνες να δημιουργήσουν τις βιτρίνες των καταστημάτων, αλλά και να εργαστούν για την επιχείρηση.

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ

Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ είναι γεννημένος στις 31 Ιανουαρίου 1981 και είναι Αμερικανός τραγουδιστής και ηθοποιός. Είναι ένας από τους καλλιτέχνες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως, με πωλήσεις πάνω από 88 εκατομμύρια δίσκους. Ο Τίμπερλεϊκ έχει λάβει πολλά βραβεία και διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων δέκα βραβείων Grammy, τεσσάρων Primetime Emmy Awards, τριών Brit Awards, εννέα Billboard Music Awards, του Contemporary Icon Award από το Songwriters Hall of Fame και του Michael Jackson Video Vanguard Award. Σύμφωνα με το Billboard, είναι ο άντρας σολίστ με τις καλύτερες επιδόσεις στην ιστορία του Mainstream Top 40.

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη: Οι μαμάκηδες του Χόλυγουντ: Είναι διάσημοι, πάμπλουτοι και... αυτοκόλλητοι με τη μαμά τους (φωτό / video)

Τον Ιανουάριο του 2007, ο Timberlake άρχισε να βγαίνει με την ηθοποιό Jessica Biel. Αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2011 και παντρεύτηκαν στις 19 Οκτωβρίου 2012, στο θέρετρο Borgo Egnazia στο Fasano της Ιταλίας. Ο πρώτος τους γιος γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2015. Τον Ιούλιο του 2020 απέκτησαν ένα δεύτερο παιδί, έναν γιο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ