Γαία Μερκούρη: Απόδραση στο Άμστερνταμ μαζί με τον "κουλ" πατέρα της! - Πρώτη φορά τον συστήνει στους διαδικτυακούς της φίλους (φωτό)

Ταξίδι στο Άμστερνταμ για τη Γαία Μερκούρη, η οποία, με την ευκαιρία, μας σύστησε για πρώτη φορά, μέσω των social media, τον εξαιρετικά cool Ολλανδό πατέρα της!

Η μικρή κόρη της Δωροθέας Μερκούρη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, με την ίδια να δείχνει προτίμηση στην πλατφόρμα του TikTok.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μάλιστα, η νεαρή σύντροφος του Άγγελου Λάτσιου δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, με τις αναρτήσεις της να γίνονται δεκτές με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τους followers της, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes.

Οι φωτογραφίες με τον πατέρα της και τα σχόλια για το cool στυλ του
Πριν από λίγες ημέρες η 19χρονη Γαία Μερκούρη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες της από το ταξίδι της στο Άμστερνταμ.

Μεταξύ αυτών, η νεαρή κοπέλα συμπεριέλαβε και αρκετές στις οποίες εικονίζεται ο πατέρας της, τον οποίο «σύστησε» στους διαδικτυακούς της φίλους για πρώτη φορά, με αρκετούς εξ αυτών να σχολιάζουν το cool στυλ του, αλλά και τις ομοιότητές τους!

Πρόκειται για τον Ward Stegerhoek, τον πρώην σύζυγο της Δωροθέας Μερκούρη και πατέρα της Γαίας και της Ηλέκτρας, ο οποίος έχει καταγωγή από την Ολλανδία και είναι επιτυχημένος κομμωτής.

Διαβάστε ακόμη: Η κούκλα Γαία Μερκούρη στο πρώτο της catwalk: Η συμβουλή της μαμάς της & η ερώτηση για τον Άγγελο Λάτσιο (φωτό & βίντεο)

Διαβάστε ακόμη: To Eirinika στο Άμστερνταμ - 24ωρο τέχνης- Boost αδρεναλίνης: Από τον Vermeer στον Andy Warhol - Μεθάς από τέχνη χωρίς μπάφο που μυρίζεις παντού

Η νεαρή Γαία φαίνεται να απολαμβάνει τις στιγμές που περνάει μαζί του, με τους διαδικτυακούς της φίλους να σχολιάζουν μάλιστα πως είναι η θηλυκή «εκδοχή» του!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ