Έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησαν με καραμπίνα στο κεφάλι 50χρονη μέσα σε αυτοκίνητο - Tι ερευνούν οι αρχές (φωτό - βίντεο)

 Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τη δολοφονημένη γυναίκα...

Εξ επαφής πυροβολισμό στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο φέρεται να δέχθηκε η γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή το πρωί μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο, σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο βρίσκονται στελέχη του τμήματος εγκλημάτων κατά ζωής της διεύθυνσης ασφάλειας Θεσσαλονίκης, κάνοντας «φύλλο και φτερό» τόσο το αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο βρέθηκε η άτυχη γυναίκα, όσο και τη γύρω περιοχή.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει περισσότερα γνωστά για την ταυτότητα της γυναίκας, ούτε για τον ακριβή τρόπο με τον οποίο αυτή δολοφονήθηκε.

Ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι φέρει τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο, ενώ το θύμα εκτιμάται ότι είναι ηλικίας, περίπου 50 χρόνων, αναφέρει το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Αλεξιάδη στο Grtimes.

 

 

Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως στο συγκεκριμένο σημείο κοντά στα κοιμητήρια συνήθως συχνάζουν τοξικομανείς, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει οπωσδήποτε ότι η δολοφονία σχετίζεται με ναρκωτικά.

 

 

Στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκε πριν από λίγο και ο δήμαρχος Χαλκηδόνας, Σταύρος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ανέφερε πως δεν γνώριζε περισσότερα για το έγκλημα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ