Αλεξία Χιώτη: Tου είπα “σε παρακαλώ, μην με αγγίζεις, πάρε τα χέρια σου από πάνω μου”- Ήμουν μόνη μου, σε απόλυτο σοκ., να ουρλιάξω, να κλάψω

Η τραγουδίστρια περιέγραψε τις στιγμές σεξουαλικής παρενόχλησης που φέρεται να έζησε

Πολύ γνωστό μουσικό παραγωγό καταγγέλλει η τραγουδίστρια Αλεξία Χιώτη για σεξουαλική παρενόχληση. Η τραγουδίστρια η οποία συστήθηκε στο κοινό μέσα από την συμμετοχή της στο «The Voice» του ΣΚΑΪ μίλησε στον δημοσιογράφο Χρήστο Κωνσταντίνο και την κάμερα του «Πρωινού» του Ant1 και εξήγησε τι συνέβη ενώ όπως τόνισε, ακόμα και ο πατέρας της θα το ακούσει τώρα για πρώτη φορά.

«Έχω ταραχτεί και μόνο που το σκέφτομαι. Αν με ρωτούσες δύο χρόνια πριν, που συνέβη το περιστατικό, δεν θα μπορούσα ούτε να αρθρώσω λέξη. Τώρα που πέρασε ο καιρός, έχω αποδεχθεί σιγά –σιγά το τι συνέβη. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και ειδικά για μία γυναίκα, που είναι μόνη της, να προσπαθεί να κυνηγάει το όνειρό της και να εκμεταλλεύεται όποιος έχει την εξουσία, λίγη ικανοποίηση. Ειδικά όταν έχεις έναν άνθρωπο που σου λέει “δεν σε θέλω”. Η γνωριμία μας ξεκίνησε μια χαρά, όπως και η συνεργασία. Είχαμε βάλει πλάνα να κάνουμε πολύ όμορφα πράγματα, μέχρι που ξαφνικά άρχισε να συμπεριφέρεται αρκετά χυδαία και βίαια. Ήταν επιθετικός σε σημείο που, ενώ είχα επαγγελματικά ραντεβού, κατέληξα άθελά μου σε ξενοδοχείο στην Αθήνα. Θα μου πεις τώρα “πόσο χαζή μπορεί να είσαι”. Κι όμως είμαι. Καταγόμενη από το Άργος, κινούμαι μόνο με τρένα, δεν οδηγώ στην Αθήνα και δεν ξέρω τους δρόμους» ανέφερε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Τον ρώτησα λοιπόν που πηγαίναμε και μου απάντησε ότι πηγαίναμε σε ένα ξενοδοχείο. Του είπα “σοβαρά μιλάς; Θα σου δώσω εγώ τέτοιο δικαίωμα;”, άνοιξα την πόρτα και έφυγα. Στο αμάξι προσπάθησε να βάλει τα χέρια του στα πόδια μου και του είπα “σε παρακαλώ, μην με αγγίζεις, πάρε τα χέρια σου από πάνω μου”. Βγαίνοντας από το αμάξι, δεν περνούσε άλλο αυτοκίνητο, αλλιώς θα το είχα καταγγείλει στο πρώτο Αστυνομικό Τμήμα. Ήμουν μόνη μου, σε απόλυτο σοκ. Ακόμα και τώρα που το σκέφτομαι δεν ξέρω τι να κάνω, να ουρλιάξω, να κλάψω… Με παρακαλούσε και μου έλεγε “κάνε μου τη χάρη”. Είναι χάρη; Θα μου πεις τώρα “τι γύρευες εκεί;”. Εμένα είναι η δουλειά μου και από την στιγμή που ήταν συνεργάτης μου δεν είχα κάτι να φοβηθώ. Εφόσον ήταν και γνωστός της οικογένειάς μου. Είχα αυτή την πεποίθηση. Ότι εφόσον γνωρίζει και τον πατέρα μου δεν θα τολμήσει να κάνει κάτι τέτοιο. Μετά από αυτό, έγινε ακόμα χειρότερο» περιέγραψε στην συνέχεια η Αλεξία Χιώτη.

«Έβρισκε συνέχεια αφορμές για να με παίρνει τηλέφωνο για δουλειά και τελικά κατέληξε να μην παίζουν τα τραγούδια μου. Είχαμε κλείσει να κάνω εμφάνιση σε τηλεοπτική εκπομπή και βρέθηκα στην εκπομπή, ήμουν στην σκαλέτα και ξαφνικά έγραψαν όλοι οι υπόλοιποι καλλιτέχνες και δεν έγραψα εγώ. Και ήταν σα να μου είπε με ύφος “κοίτα τι έχασες!”. Μετά ξεκίνησαν οι απειλές φυσικά. Ένα χρόνο δεν μπορούσα να μπω ούτε σε ταξί. Το ακούει ο πατέρας μου για πρώτη φορά γιατί δεν τα ξέρει όλα. Δεν θα κάνω φονιά τον πατέρα μου για ένα σκουπίδι. Πρέπει να είμαστε δυνατοί, να τα αντιμετωπίζουμε, να μιλάμε», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξία Χιώτη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ