Ριάνα: Sporty εμφάνιση με oversized μπλούζα σε βραδινή έξοδο - Chic και στην εγκυμοσύνη! (φωτό)

H Ριάνα έκανε μια οικογενειακή νυχτερινή έξοδο για φαγητό και τράβηξε όλα τα φλας των φωτογράφων που την εντόπισαν στο Λος Αντζελες.

H γνωστή τραγουδίστρια που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της έκανε μια εκκεντρική εμφάνιση φορώντας μια oversized μπλούζα του μπέιζμπολ που στο τελείωμά της είχε μαύρο τούλι. Το look της ολοκλήρωσε με μαύρα γυαλιά ηλίου του brand Maison Margiela x Gentle Monster και μάυρα σέξι πέδιλα.

H εγκυμονούσα Ριάνα φόρεσε μια oversized μπλούζα του μπέιζμπολ και βγήκε για φαγητό

Η Ριάνα άλλαξε με τα looks της το στιλ της εγκυμοσύνης και συνεχίζει να ντύνεται όπως νιώθει παρόλο που το σώμα της αλλάζει λόγω της εγκυμοσύνης.

H εγκυμονούσα Ριάνα φόρεσε μια oversized μπλούζα του μπέιζμπολ και βγήκε για φαγητό

H τραγουδίστρια μάς έχει χαρίσει αμέτρητα iconic looks όλα αυτά τα χρόνια, τόσο πάνω στη σκηνή όσο και στις streetstyle εμφανίσεις της. Ωστόσο, αυτό που ενθουσιάζει τους θαυμαστές της Ριάνα είναι ότι συνεχίζει να πραγματοποιεί sporty εμφανίσεις με σέξι παπούτσια και κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Διαβάστε ακόμη: Rihanna: Μετά το Super Bowl έτοιμη να ξεσηκώσει και τα βραβεία Όσκαρ – Θα τραγουδήσει στην τελετή

H Ριάνα γνωρίζει πολύ καλά τους κανόνες του sportswear chic και αποτελεί το απόλυτο inspo για να υιοθετήσουμε την τάση. Πολλοί είναι οι celebrities που αγαπούν το αθλητικό στυλ στις εμφανίσεις τους και σίγουρα η Ριάνα είναι μία από αυτές.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ