Έχουμε δει & δει βίντεο - αυτό δεν αντέχεται: Δέρνει άγρια τους γέρους γονείς του o γιος τους – Ξύλο και από τη νύφη για… λεφτά

Συγγενείς καταγγέλλουν ότι αυτή η κατάσταση διαρκεί "10 χρόνια", η αστυνομία προτείνει "να φύγει ένας εκ των δύο από την πολυκατοικία"

Ένα σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει έναν 50χρονο να χτυπάει άγρια τους ηλικιωμένους γονείς του απαιτώντας λεφτά, ενώ χλευάζει τις εκκλήσεις τους να σταματήσει.

Το βίντεο προβλήθηκε στην εκπομπή «Live News» που παρουσιάζει ο Νίκος Ευαγγελάτος και φέρεται πως το στιγμιότυπο καταγράφηκε από την εν διαστάση σύζυγο του 50χρονου, η οποία κατηγορείται ότι συμμετέχει στους ξυλοδαρμούς.

Όπως ανέφερε η εκπομπή του Mega, ο άνδρας φέρεται να μην εργάζεται για χρόνια, ενώ για μία δεκαετία πιθανώς κακοποιεί τους γονείς του, ζητώντας χρήματα και να πουλήσουν μέρος της περιουσίας τους.

Μαρτυρίες

Συγγενής της οικογένειας μίλησε και δήλωσε πως «10 χρόνια διαρκεί. Ο γιος και η νύφη κατεβαίνουν στο διαμέρισμα του πατέρα τους, και με διάφορες προθέσεις, ενώ τους απειλούν, αρχίζουν και τους χτυπούν και σπάνε, και καταστρέφουν το σπίτι, ζητώντας λεφτά. Χθες και η νύφη κατέβηκε μόνη της, τους έδειρε, τους χτύπησε τόσο πολύ που κάλεσαν στο νοσοκομείο».

Επίσης, πρόσθεσε ότι «η Αστυνομία, το τμήμα Πεντέλης, τους τηλεφωνώ επανειλημμένως, βαρεθήκανε να πηγαινοέρχονται να τους λύσουν τα προβλήματα. Η απάντηση της Αστυνομίας είναι να φύγει ένας από την πολυκατοικία. Τους ζητάνε λεφτά, να πουλήσουνε… ο παππούς έχει και ακίνητη περιουσία, και του ζητά να πουλήσει την ακίνητη περιουσία για να τους δώσει τα λεφτά».

«Αυτό είναι η βία από τον έναν γιο του ζευγαριού. Έχουν άλλον έναν γιο. Ο συγκεκριμένος δεν έχει δουλέψει ποτέ και απαιτεί χρήματα από τον πατέρα του εδώ και 10 χρόνια. Ο άνθρωπος ζει με μία σύνταξη και ο γιος τους μαζί με τη νύφη έχουν βρει πολλούς τρόπους για αν τους αναγκάσει να του δίνουν τη σύνταξη. Ο άλλος ο γιος έχει κάνει κάποιες κινήσεις αλλά δεν είδαμε να γίνεται κάτι και γι’ αυτό είπαμε να απευθυνθούμε και στην εκπομπή σας. Αυτό που φοβόμαστε όλοι είναι τα χειρότερα και όσο γνωρίζω τους ανθρώπους, δεν το αξίζουν. Έχουν βρει τρόπο και μπαίνουν κάθε μέρα στο σπίτι, στο οποίο έχουν κάνει ζημιές και το έχουν καταστρέψει», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ