H Kate Middleton σε mood αποκαλύψεων: '' Η συνύπαρξη στο Γουίνσδορ με Χάρι & Μέγκαν, μετά τον θάνατο της Βασίλισσας, από τα πιο δύσκολα πράγματα ''

Οι σχέσεις των δύο ζευγαριών δεν είναι στα καλύτερά τους. 

Η Κέιτ Μίντλετον βρήκε την συνύπαρξή της στο Ουίνδσορ με τον Χάρι και τη Μέγκαν μετά τον θάνατο της βασίλισσας "ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έπρεπε ποτέ να κάνει", αποκαλύπτει σήμερα ένα συγκλονιστικό νέο βασιλικό βιβλίο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας είπε σε ανώτερο πρόσωπο της Βασιλικής Οικογένειας ότι ήταν τόσο δύσκολο γι' αυτήν εξαιτίας της "κακοπάθειας" μεταξύ των ζευγαριών, λέει ο βετεράνος βασιλικός ανταποκριτής Robert Jobson.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@meghan_update)

 

Το νέο βιβλίο, με τίτλο "Ο βασιλιάς μας" - που δημοσιεύτηκε  στην Daily Mail και τη Mail on Sunday αυτό το Σαββατοκύριακο - αποκαλύπτει την εσωτερική ιστορία του πολέμου των royals με τους Σάσεξ πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το Μegxit.

 

 

Η εμφάνιση της Κέιτ και του Γουίλιαμ μαζί με τον Χάρι και τη Μέγκαν για να χαιρετήσουν τον κόσμο και να δουν τα λουλούδια έξω από τις πύλες του Κάστρου του Ουίνδσορ, έγινε δύο ημέρες μετά τον θάνατο της βασίλισσας σε ηλικία 96 ετών τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Για πολλούς, η κοινή περιπλάνηση των ζευγαριών - που λέγεται ότι ήταν ιδέα του Γουίλιαμ για να κάνουν μια επίδειξη ενότητας - μπορεί να φαινόταν σαν ένα είδος συμφιλίωσης.

 

 

Αλλά ο κ. Jobson λέει ότι πηγές κοντά στη βασιλική οικογένεια του επιβεβαίωσαν ότι αυτό ήταν μια "ψευδαίσθηση".

"Η Kέιτ παραδέχτηκε αργότερα ότι, επειδή ήταν τόσο άσχημα τα αισθήματα μεταξύ των δύο ζευγαριών, η κοινή περιπλάνηση ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που έπρεπε να κάνει ποτέ", γράφει.

 

 

 

Αυτό συμβαίνει καθώς οι σχέσεις μεταξύ των Σάσεξ και της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας παραμένουν στο χαμηλότερο σημείο όλων των εποχών, μετά από μια σειρά σφοδρών επιθέσεων κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους.

Το ντοκιμαντέρ Harry & Meghan του Netflix τον Δεκέμβριο επέκρινε τον βασιλιά Κάρολο ως πατέρα. 

 

 

Ο Χάρι επέμεινε ότι η απόφασή του να παντρευτεί τη Μέγκαν τον ξεχώριζε από την οικογένειά του επειδή ήταν "από την καρδιά του" και όχι επειδή "θα ταίριαζε στο καλούπι".

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ