Χρήστος Χατζηπαναγιώτης - Δημήτρης Καταλειφός: Μία μοναδική συνάντηση & πολυαναμενόμενη - ''Τον θαυμάζω & τον εκτιμώ, θα βρεθώ δίπλα του το καλοκαίρι στον Οιδίποδα επι Κολωνώ''

Που θα τους δούμε το καλοκαίρι; 

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ετοιμάζεται για ένα μοναδικό καλοκαίρι , αφού, όπως γνωστοποίησε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram θα συμμετέχει στην παράσταση  ''Οιδίποδας επι Κολωνω΄΄. 

Μάλιστα, αυτό που τον έχει ενθουσιάσει περισσότερο είναι το γεγονός πως θα συνεργαστεί με τον σπουδαίο ηθοποιό Δημήτρη Καταλειφό. 

Δείτε επίσης: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Όταν ανακοίνωσα στους γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός μου είπαν να φύγω από το σπίτι» (βίντεο)

Συγκεκριμένα ο ίδιος έγραψε σε ανάρτησή του: '' Ο Δημήτρης Καταλειφός,ένας ηθοποιος που θαυμάζω κι εκτιμώ απεριόριστα από τότε που βγήκα στο θέατρο.

Πολλες φορές τα τελευταία χρόνια μιλούσαμε για το ενδεχόμενο να βρεθούμε μαζί στη σκηνη και πάντα η αγάπη του και τα λόγια του με έκαναν ευτυχισμένο! Τώρα ήρθε φαίνεται η ώρα κι η χαρά μου είναι απερίγραπτη.

Θα βρεθώ δίπλα του το καλοκαίρι στον Οιδίποδα επι Κολωνω. Θα παίξω τον Θησέα, σε μια παράσταση που θα σκηνοθετήσει ο Γιώργος Σκεύας και που κι όλοι υπόλοιποι ηθοποιοί και συντελεστές είναι ένας κι ένας! Γιώργο σ ευχαριστω για την εκτίμηση και την εμπιστοσυύνη σου. Καλό μας καλοκαίρι λοιπόν! Ραντεβού στην Επίδαυρο στις 4-5 Αυγούστου''. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ