To απλό μυστικό του Pharrell Williams που έγινε 50 ετών & μοιάζει 30 - ''είμαι νάρκισσος & κάθε μέρα κάνω αυτή την περιποίηση …

Ακολουθήστε τις συμβουλές του... 

Ο Pharrell Williams έκλεισε τα 50 του χρόνια την Τετάρτη και η είδηση ξάφνιασε πολλούς, οι οποίοι αναρωτήθηκαν «μήπως είναι βαμπίρ;».

"Είναι ο Pharrell βρικόλακας ή κάτι τέτοιο, γιατί ποτέ δεν μοιάζει με την ηλικία του", έγραψε ένας χρήστης του Twitter. "Ο άνθρωπος είναι 50 ετών και φαίνεται ακόμα τόσο νέος. "

 

 

"Πώς είναι δυνατόν να φαίνομαι μεγαλύτερος από τον Pharrell Williams;. . O οποίος είναι κυριολεκτικά 50 ετών. . . ", αναρωτήθηκε ένας άλλος θαυμαστής, κοινοποιώντας μια φωτογραφία του σταρ στο Twitter.

Φαίνεται ότι κάποιοι θαυμαστές - όπως ένας που πρότεινε "θα πρέπει πραγματικά να προμηθευτεί μια σειρά προϊόντων περιποίησης" - δεν άκουσαν την είδηση ότι ο τραγουδιστής έχει ήδη αποκαλύψει τα μυστικά του, καθώς κυκλοφόρησε τη δική του σειρά προϊόντων ομορφιάς το 2020.

 

Η σειρά του Williams, Humanrace, περιλαμβάνει τα πάντα, από κρέμα προσώπου (52 δολάρια) μέχρι ένα Lotus Enzyme Exfoliator (46 δολάρια), όλα φτιαγμένα από συστατικά όπως υαλουρονικό οξύ και ενυδατικό εκχύλισμα μανιταριών χιονιού, σύμφωνα με το Pagesix

Δείτε εδώ όλα τα προϊόντα του εδώ 

Στην πραγματικότητα, ο τραγουδιστής - ο οποίος ορίστηκε δημιουργικός διευθυντής της ανδρικής σειράς Louis Vuitton νωρίτερα φέτος - ισχυρίζεται ότι η απλή απολέπιση είναι το μυστικό για το δέρμα του, το οποίοπ φαίνεται σφριγηλό και νεανικό. 

Δείτε επίσης: Φαρέλ Γουίλιαμς: Διορίστηκε διευθυντής δημιουργικού της ανδρικής σειράς του Louis Vuitton

 

 

"Κάνω απολέπιση σαν τρελός", δήλωσε στο Dazed το 2017. "Όταν κάνετε απολέπιση και πίνετε πολύ νερό, αυτό σας κάνει καλό"

"Για μένα, το κλειδί είναι απλά η απολέπιση", πρόσθεσε ο μουσικός παραγωγός. "Υπάρχει πολύ νεκρό δέρμα. Όλη την ώρα''. 
 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ