Σατανικός έρωτας! Έκανε σχέση με τον δολοφόνο του άντρα της, τον έφερε κοντά της και τον.... κατέδωσε στην αστυνομία

Η.... εκδίκηση της χείρας... 

Μια γυναίκα από την Κολομβία, της οποίας ο σύζυγος δολοφονήθηκε , πέρασε χρόνια σχεδιάζοντας την εκδίκησή της, αποπλανώντας τον δολοφόνο και συγκεντρώνοντας στοιχεία για να τον συλλάβει για πολλαπλά εγκλήματα.

Σε αυτό που ακούγεται σαν σενάριο χολιγουντιανού μπλοκμπάστερ, μια Κολομβιανή κατάφερε να κάνει αυτό που η αστυνομία και ο στρατός δεν μπόρεσαν - να εκδικηθεί το θάνατο του συζύγου της και να φέρει ενώπιον της δικαιοσύνης έναν επικίνδυνο εγκληματία.

Η ανώνυμη γυναίκα χαιρετίστηκε ως ήρωας από την αστυνομία και τους δημοσιογράφους στην Κόρδοβα της Κολομβίας, αφού πέρασε χρόνια πλησιάζοντας έναν πανούργο εγκληματία και συγκεντρώνοντας αρκετά στοιχεία για να διωχθεί ποινικά.

Ο Rubén Darío Viloria Barrios εμφανιζόταν ως έμπορος στην πόλη Ciénaga de Oro και οι περισσότεροι από όσους τον γνώριζαν τον περιέγραφαν ως έναν βαθιά θρησκευόμενο άνθρωπο που κήρυττε τον λόγο του Θεού.

Αλλά στο παρασκήνιο ήταν ο "Χουάντσο", ένας εγκληματίας, που ενορχήστρωνε τη μεταφορά ναρκωτικών στην Κεντρική Αμερική και τις Ηνωμένες Πολιτείες, διέταζε απόπειρες δολοφονίας εναντίον αντιπάλων, ακόμη και πρώην συνεργατών, και διακινούσε πυροβόλα όπλα και πυρομαχικά.

Επειδή κρατούσε πολύ χαμηλό προφίλ και δεν συμμετείχε ενεργά σε εγκληματικές δραστηριότητες, ο Juancho κατάφερε να κρατήσει τις αρχές μακριά, αλλά υπήρχαν άνθρωποι που γνώριζαν για τις παράνομες συναλλαγές του.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο

Facebook/Tribuna Sonora

Μεταξύ αυτών των λίγων ήταν και μια γυναίκα, ο σύζυγος της οποίας, δολοφονήθηκε από τον Χουάντσο, για λόγους που δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, σύμφωνα με το sunnewsonline

Αφού θρήνησε τον σύζυγό της, η γυναίκα φέρεται να άρχισε να διεισδύει στους κοινωνικούς κύκλους του , να τον πλησιάζει σιγά σιγά και τελικά να τον κάνει να την ερωτευτεί.

Ο Viloria Barrios τελικά άρχισε να εμπιστεύεται τη γυναίκα τόσο πολύ που μοιράστηκε πληροφορίες για τις εγκληματικές του συναλλαγές, τις οποίες εκείνη στη συνέχεια παρέδωσε στις αρχές. Η αστυνομία τον υποπτευόταν από το 2020, αλλά χωρίς επαρκή στοιχεία για την καταδίκη του, ήταν ανίσχυρη να δράσει. 

Η γυναίκα που έστησε τη σύλληψη του Rubén Darío Viloria Barrios φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι θα συμμετείχε σε μια συνάντηση με άλλους εγκληματίες στη Monteria, και η ομάδα ειδικών επιχειρήσεων της Εθνικής Αστυνομίας κατάφερε να τον συλλάβει στην αποκαλούμενη επιχείρηση Corona. Καταζητούμενος από την Ιντερπόλ, ο Juancho αντιμετωπίζει τώρα δεκαετίες φυλάκισης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ