Α ρε Κέιτ με τα ωραία σου! Η πριγκίπισσα της Ουαλίας με φανταστικό royal blue σύνολο - Μαζί με τον Ουίλιαμ, τον Τζορτζ, την Σάρλοτ & τον Λούις

Το καπέλο της μας άφησε άφωνους. 

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον και τα τρία τους παιδιά, μαζί με άλλη μέλη της βασιλικής οικογένειας βρέθηκαν χθες στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ, για την  λειτουργία του Πάσχα. 

Η Κέιτ Μίντλετον και ο σύζυγός της εμφανίστηκαν με μπλε outfits, όπως και άλλοι royals. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE Czech (@elleczech)

Δείτε επίσης: Η πριγκίπισσα Eυγενία και ο σύζυγός της Jack Brooksbank χέρι -χέρι - Λίγο πριν γίνουν γονείς για 2η φορά (φωτό)

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, 41 ετών, επέλεξε ένα μπλε coat dress Catherine Walker & Co, το οποίο είχε ξανά φορέσει στην τελετή για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας το 2022.

Συμπλήρωσε το σύνολο με πανύψηλα nude τακούνια, σκουλαρίκια με ζαφείρια και διαμάντια και μια μπλε εκδοχή του καπέλου Lock & Co pillbox που φορούσε πέρυσι κατά τη διάρκεια του εορτασμού της Ημέρας του Αγίου Πατρικίου.

Ο σύζυγός της, 40 ετών, έδειχνε κομψός καθώς την συνόδευε στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου , φορώντας ένα navy blue κοστούμι.

Ο μικρότερος γιος τους, ο πρίγκιπας Λούις , 4 ετών, έκανε το ντεμπούτο του στην ετήσια εκδήλωση φορώντας μπλε και άσπρη ριγέ μπλούζα με γραβάτα, σακάκι και φωτεινό μπλε σορτσάκι.

 

Τα αδέρφια του, ο πρίγκιπας Τζόρτζ, 9 ετών, και η πριγκίπισσα Charlotte , 7 ετών, που είχαν ήδη συμμετάσχει με τους γονείς τους στην τελετή το 2022, φόρεσαν επίσης μπλε. 

Μαζί τους ήταν ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα, οι οποίοι φορούσαν ασορτί γαλαζοπράσινα ρούχα, μαζί με την πριγκίπισσα Άννα, την πριγκίπισσα Μπεατρίς τη Ζάρα Τίνταλ και την Ευγενία. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ