Paulina Porizkova: Ποζάρει ολόγυμνη για τα 58α γενέθλια της - Πιο χαμογελαστή και fit από ποτέ! (φωτό)

Απίστευτο κορμί....

Η Paulina Porizkova ποζάρει ολόγυμνη στα 58 της χρόνια και δεν ντρέπεται καθόλου να δείξει το fit κορμί της!

 

 

Συγκεκριμένα, στη φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι αγκαλιά με ένα λούτρινο ζωάκι, ενώ ένα λευκό σεντόνι την καλύπτει στα επίμαχα σημεία.

“Ξεκινώ το 58ο έτος μου με τίποτα άλλο εκτός από ήλιο και χαμόγελο”, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης

 

 

 

 

“Και με την ελπίδα ότι τα καλύτερα έρχονται ακόμα, και μόνο ευγνωμοσύνη για όλα όσα με έφεραν εδώ στο τώρα“, συνέχισε. Πρόσθεσε επίσης τα hashtags: “#thisis58 #nofilter #betweenjloandbettywhite #greypride” απαντώντας και στον ηλικιακό ρατσισμό που έχει πει ότι δέχεται.

Διαβάστε ακόμη: Η Paulina Porizkova ποζάρει ολόγυμνη στα 56 της & μιλά για τους άνδρες και το φλερτ - «τώρα πια είμαι αόρατη» (φωτό)

“Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχές για τα γενέθλια! Αν και είκοσι ώρες από τα γενέθλιά μου πέρασαν ταξιδεύοντας- άξιζε τόσο πολύ“, έγραψε ακόμη η Porizkova και ολοκλήρωσε το μήνυμά της σημειώνοντας: “Βαθμοί μπόνους σε όποιον καταλάβει την αναφορά στο παιχνίδι”, αναφερόμενη στο γερμανικό παιχνίδι Käptn Blaubeer που χρησιμοποιούσε για να καλύψει το στήθος της.

 

 

 

 

Πριν από έναν μήνα πριν, η Porizkova αναγκάστηκε να υπερασπιστεί τον εαυτό της για μια φωτογραφία της στην οποία πόζαρε με τα εσώρουχα, αφού κάποιοι από τους ακολούθους της την κατηγόρησαν στα σχόλια ότι είναι “κολλημένη με την ηλικία” και “πολύ εμμονική” με την εμφάνισή της.

 

 

Η Πολίνα Πορίζκοβα τη δεκαετία του ‘80 υπήρξε ένα από τα πιο γοητευτικά και επιτυχημένα μοντέλα. Το όνομά της έχει συνδεθεί με την απόλυτη ομορφιά και η ίδια κάποτε είχε χαρακτηριστεί ως «η βασίλισσα του μόντελινγκ». Ήταν ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα, εξώφυλλο στο Sports Illustrated Swimsuit Issue το 1984 και το πρόσωπο της Estee Lauder το 1989.

Σημειώνεται ότι το μοντέλο από το 1989–2019 ήταν παντρεμένο με τον μουσικό και παραγωγό Ric Ocasek, (έφυγε από την ζωή το 2019). Το ζευγάρι απέκτησε μαζί δύο παιδιά, τον 23χρονο σήμερα Oliver Orion και τον 27χρονο Jonathan Raven.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ