Μίλι Μπόμπι Μπράουν: Αντιδράσεις για τον αρραβώνα της σε ηλικία μόλις 19 ετών - «Θα χωρίσουν σε ένα χρόνο» (φωτό)

Μήπως είναι λίγο νωρίς;

Έντονη κριτική έχει δεχτεί η Μίλι Μπόμπι Μπράουν για την απόφασή της να αρραβωνιαστεί σε ηλικία μόλις 19 ετών.

 

 

 

 

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Stranger Things» ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως εκείνη και ο Τζέικ Μπον Τζόβι έκαναν το επόμενο βήμα, μετά από δύο χρόνια σχέσης.

Οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί σε ένα ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, στο οποίο φαίνεται το μονόπετρο δαχτυλίδι της ηθοποιού. Στη λεζάντα έγραψε: «Τρία καλοκαίρια σε αγάπησα γλυκέ μου, τώρα τα θέλω όλα».

 

 

Ωστόσο, αν και κάποιοι χάρηκαν για την αγαπημένη τους ηθοποιό, υπήρξαν κι εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν πως η απόφασή της δεν ήταν σωστή, λόγω του νεαρού της ηλικίας της.

«Δεν είναι μόνο 19 ετών;», της έγραψε κάποιος, με άλλους να προσθέτουν «Θεέ μου, είναι τόσο νέα» ή να τονίζουν πως «ο γάμος μεταξύ παιδιών δεν θα έπρεπε να γίνεται».

millie2

Δεν είναι όμως, μόνο η ηλικία της Μίλι Μπόμπι Μπράουν που προβλημάτισε το κοινό, αλλά κι εκείνη του αρραβωνιαστικού της, καθώς είναι μόλις έναν χρόνο μεγαλύτερός της.

millie3

«Το διαζύγιο έρχεται σε 1,5 χρόνο», μαντεύουν οι περισσότεροι, καθώς θεωρούν ότι ένας αρραβώνας μεταξύ δύο τόσο νεαρών ανθρώπων δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ.

Ο νεαρός Τζέικ, γιος του Τζον Μπον Τζόβι και της Ντοροθέα Χάρλεϊ, έχει τέσσερα αδέρφια και είναι το τρίτο ηλικιακά παιδί της οικογένειας.

 

 


instagram @jakebongiovi

Αποφοίτησε από το Pennington High School το 2020 και πλέον σπουδάζει στο Syracuse University της Νέας Υόρκης.

 

 

Είναι ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στα social media, με σχεδόν 1,5εκ. followers, ωστόσο η δημοτικότητά του ανέβηκε ακαριαία όταν πια έγινε ευρέως γνωστό πως είναι σε σχέση με τη διάσημη ηθοποιό

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ