Πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό: Η εμφάνιση σαν σταρ του σινεμά με μαύρη μάξι τουαλέτα - Στο πλευρό του αγαπημένου της Αλβέρτου (φωτό)

Έλαμπε από τις παγιέτες δίπλα στον σύζυγο της...

Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό επέδειξε για άλλη μία φορά την υψηλή αίσθηση μόδας και καλαισθησίας που διαθέτει σε επίσημο δείπνο στη Φλωρεντία.

Το βασιλικό ζευγάρι εθεάθη να φτάνουν μαζί σε ένα δείπνο για τον εορτασμό της 160ης επετείου του προξενείου του Μονακό, όπου ο πρίγκιπας έλαβε ως δώρο ένα πορτρέτο της μητέρας του, της αείμνηστης Grace Kelly.

Η εμφάνιση της Σαρλίν και του Αλβέρτου έγινε αφού το παλάτι του Μονακό αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία διέψευσε τις φήμες ότι το ζευγάρι βρισκόταν σε διαδικασία διαζυγίου.

Συγκεκριμένα, αφού το γαλλικό περιοδικό «Royauté» ανακοίνωσε ότι ο 12χρονος γάμος τους έφτασε στο τέλος του, ένας εκπρόσωπος δήλωσε ότι το ζευγάρι «αρνείται επισήμως τις κακόβουλες φήμες που διακινεί το περιοδικό».

Η μητέρα δύο παιδιών ήταν λαμπερή μέσα στο αστραφτερό μαύρο φόρεμα με τις παγιέτες, το οποίο είχε μακριά διάφανα μανίκια.

Διαβάστε ακόμη: Οι φήμες για το διαζύγιο του πρίγκιπα Αλβέρτου και της πριγκίπισσας Σαρλίν του Μονακό – Έσπασαν τη σιωπή τους

Το pixie κούρεμά της ήταν χτενισμένο σε ένα slick back do, αναδεικνύοντας τις πλατινέ ξανθές ανταύγειες της, και η Σαρλίν επέλεξε να ολοκληρώσει την λαμπερή εμφάνισή της ένα απαλό βραδινό μακιγιάζ, με μια πινελιά eyeliner.

Η κομψή μητέρα δύο παιδιών συνόδευσε τον σύζυγό της στο επίσημο δείπνο, όπου του χαρίστηκε ένα πορτρέτο της μητέρας του, της αείμνηστης Grace Kelly, από τον Ιταλό καλλιτέχνη Nano Campeggi.

Ο πρίγκιπας έδειχνε εξίσου κομψός με ένα κοστούμι σε μαύρο χρώμα με ένα λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ