Τι μας θύμησε σήμερα αυτή η φωτογραφία! Η Έλενα Ναθαναήλ & ο Γιάννης Πουλόπουλος μαζί - Όταν η πρωταγωνίστρια πήγε να τον ακούσει

Δείτε το σπάνιο στιγμιότυπο...

Μία φωτογραφία από τη δεκαετία του 80' έφερε στη δημοσιότητα η Έλενα Μακρή. 

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα στιγμιότυπο της Έλενας Ναθαναήλ με το Γιάννη Πουλόπουλο. 

Αστέρια που μας λείπουν: Η Έλενα Ναθαναήλ και ο Γιάννης Πουλόπουλος σε νυχτερινή έξοδο την δεκαετία του 80. «Η ζωή τότε είχε άλλη γοητεία. Εγώ βέβαια δεν ήμουν ιδιαίτερα κοσμική. Επειδή όμως εκείνη την εποχή έβγαιναν όλοι, έβγαινα και εγώ. Δεν ξέρω ίσως τότε η διασκέδαση να ήταν πιο εντυπωσιακή αν και δεν ξέρω τι γίνεται τώρα, αφού δεν βγαίνω σχεδόν ποτέ» είχε διηγηθεί η Έλενα Ναθαναήλ σε συνέντευξή της στα χρόνια του 2000. «Πρόλαβα τις μεγάλες πρεμιέρες στις ταινίες με τον πολύ κόσμο και την αστυνομία έξω από το σινεμά. Πολύ γοητευτικά πράγματα να τα θυμάσαι, αλλά δεν αναπολώ πράγματα. Σχέσεις αναπολώ. Μου λείπουν οι άνθρωποι, όχι οι καταστάσεις. Και μου λείπουν οι άνθρωποι που φεύγουν, όχι αυτοί που ζουν»., γράφει η λεζάντα.

Η Έλενα Ναθαναήλ ήταν δημοφιλής ελληνίδα ηθοποιός, από τις πιο όμορφες και ξεχωριστές παρουσίες της εγχώριας σόουζ-μπιζ. Διακρίθηκε, κυρίως, για τους κινηματογραφικούς ρόλους της.

Τα τελευταία χρόνια της ζωής της απείχε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και ζούσε αποτραβηγμένη στο κτήμα της στην Εύβοια, μαζί με τον σύντροφό της, τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή Τάσο Μητρόπουλο. Από τη σχέση της με τον επιχειρηματία Γιώργο Τσαγκάρη είχε αποκτήσει μία κόρη, την ηθοποιό και δημοσιογράφο Ίνκα Τσαγκάρη (1973) 

Διαβάστε ακόμη: Vintage pics: Η καλλονή Έλενα Ναθαναήλ με τον Γιώργο Τσαγκάρη, τον μεγάλο της έρωτα - Απέκτησαν την Ίνκα, δεν παντρεύτηκαν ποτέ (φωτό)

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ήταν Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και στιχουργός.

Γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου του 1941 στη περιοχή του Μεταξουργείου. Σε ηλικία 5 ετών μένει ορφανός από μητέρα και μεγαλώνει με τον πατέρα του Γιώργο και τον μικρό αδερφό του Βασίλη.

Από μικρός είχε κλίση στο τραγούδι. Παρακινημένος από τους φίλους του, που τον άκουγαν να τραγουδάει, αλλά και έχοντας ο ίδιος μεγάλη πίστη στις φωνητικές του ικανότητες, πήγαινε στην εταιρεία Columbia το 1962 κάνοντας προσπάθειες για να πει κάποια τραγούδια που γίνονταν τότε ακροάσεις.

Ακούστε τραγούδια του:

Ο ερμηνευτής του πιο εμπορικού δίσκου όλων των εποχών "έφυγε" από τη ζωή στις 23 Αυγούστου του 2020 σε ηλικία 79 ετών και με χρόνια προβλήματα υγείας 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ