Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο κάνοντας τις πρωινές ώρες γκρινιάρικες - Ιδιαίτερη προσοχή στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις...

Οι όψεις της Σελήνης δεν είναι ευνοϊκές την Κυριακή της Λαμπρής, καθώς σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με την Αφροδίτη κάνοντας τις πρωινές ώρες λίγο πιο γκρινιάρικες. Ειδικά η όψη με τον Κρόνο μειώνει κάπως την αισιοδοξία και τη λάμψη της ημέρας. Η όψη παραπέμπει σε δυσκολίες, εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουμε, μελαγχολική διάθεση ή τάση να βλέπουμε τα πράγματα ωμά και αυστηρά. Μπορεί κάποια είδηση ή πληροφορία να μας αναστατώσει κάπως. Ευτυχώς είναι κάτι παροδικό και καθώς η επόμενη όψη της Σελήνης θα είναι το τρίγωνο με τον Άρη τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν. Η απαιτητική όψη με τον Κρόνο επηρεάζει κυρίως τα μεταβλητά ζώδια: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο ή όσους έχουν πλανήτες στα παραπάνω ζώδια κοντά στην 4η μοίρα. Αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι δεν θα περάσουμε όμορφα όπως επιλέξει ο καθένας μας αυτές τις άγιες ημέρες που τις αναμένουμε άλλωστε ιδιαίτερα φέτος με μεγάλες προσδοκίες χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί.

ΚΡΙΟΣ

Την Κυριακή του Πάσχα αν είστε γεννημένοι-ες στις αρχές του ζωδίου επηρεάζεστε περισσότερο από τη σύνοδο της Σελήνης με τον Κρόνο τις πρωινές ώρες, που μπορεί να δημιουργεί στρες ή και κάποια στενόχωρα συναισθήματα εξαιτίας συμπεριφορών μέσα στο οικογενειακό ή φιλικό σας περιβάλλον, ή μπορεί ακόμη να μην έχετε όρεξη να συμμετέχετε στους παραδοσιακούς εορτασμούς ή να έχετε διαφορετικά πράγματα στο μυαλό σας σε σχέση με το τι θα σας έδινε ικανοποίηση. Ευτυχώς η κακοκεφιά θα είναι παροδική και τα πράγματα θα εξομαλυνθούν στη συνέχεια.

ΤΑΥΡΟΙ

Την Κυριακή της Λαμπρής οι πρωινές ώρες έχουν κάποιες δυσκολίες με τη σύνοδο της Σελήνης που έχει προχωρήσει στους Ιχθύς με τον Κρόνο και το τετράγωνο με την Αφροδίτη. Μπορεί να έχετε κάτι άλλο στο μυαλό σας για το πώς θα θέλετε να περάσετε τη μέρα ή να μην τα βρίσκετε με κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας σχετικά με το ποιο πρόγραμμα θα πρέπει να ακολουθήσετε. Δείξτε συγκαταβατικότητα και τα πράγματα στην πορεία θα ομαλοποιηθούν. Από την άλλη είναι πιθανό να σας λείπει κάποιο πρόσωπο και να σας πιάνει νοσταλγία.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ