Το Πάσχα της Χαρούλας Αλεξίου, Νατάσας Θεοδωρίδου, Μαρίας Καβογιάννη - "Καλή μας Ανάσταση" (φωτό - βίντεο)

Που βρέθηκαν οι υπέροχες αυτές κυρίες.

Ξέγνοιαστες στιγμές για την Χαρούλα Αλεξίου, τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τη Μαρία Καβογιάννη. Και οι τρεις κυρίες ανήρτησαν στα social media στιγμιότυπα από τις πασχαλινές τους διακοπές. Φαίνονται αρκετά ευδιάθετες και δίπλα σε άτομα που αγαπούν πολύ.  Ας δούμε που πήγαν και τι παρέα τις συντρόφευσε...

Χάρις Αλεξίου

Τις τελευταίες ημέρες η μοναδική ερμηνεύτρια βρίσκεται στο νησί της Κέρκυρας για τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν του "Maestro". Φαίνεται να απολαμβάνει τις στιγμές της στο νησί και την ηρεμία μακριά από τη βαβούρα της πόλης.

"Καλή Ανάσταση να έχουμε!", έγραψε στη λεζάντα.

Νατάσα Θεοδωρίδου

Στον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής της, την όμορφη Θεσσαλονίκη βρέθηκε για τις ημέρες του Πάσχα η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Η τραγουδίστρια μοιράζεται πλούσιο υλικό από την καθημερινότητα της στα social media. Αυτή τη φορά επέλεξε να μας δείξει τη μητέρα της. Δημοσιεύοντας ένα σπάνιο βίντεο στον λογαριασμό της στο instagram τη βλέπουμε μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με τη μητέρα της, Σοφία.

Μαρία Καβογιάννη

Λάκης Λαζόπουλος: Πάσχα στο Πήλιο με τη Μαρία Καβογιάννη και τη Βίκυ Σταυροπούλου [εικόνες]

ΠΗΛΙΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΗΛΙΟ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Στο Πήλιο βρέθηκε για τις ημέρες του Πάσχα η Μαρία Καβογιάννη.

Διαβάστε ακόμη: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Backstage από τα γυρίσματα της ερωτικής σκηνής του Maestro - Η πρωινή βουτιά με την Κλέλια στους Αντίπαξους

Η ηθοποιός βρέθηκε σε μεγάλη καλλιτεχνική παρέα που περιελάμβανε - μεταξύ άλλων - το Λάκη Λαζόπουλο, την Ευγενία Σαμαρά, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Μιχαήλ Ταμπακάκη, τη Σάντυ Χατζηιωάννου, το Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον Κωνσταντίνο Δέδε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ