Νίκος Ανδρουλάκης: Ευχές από την Κρήτη - Το πασχαλινό αυγό... ΠΑΣΟΚ! (φωτό)

Δείτε την ανάρτηση του υπουργού...

Στη γενέτειρά του, την Κρήτη, βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από το νησί, ακολουθώντας, μάλιστα, το «trend» των ημερών.

Ενόψει και των επερχόμενων εκλογών, ανάρπαστα έγιναν φέτος τα σοκολατένια αυγά με… γεύση από την πολιτική ζωή της χώρας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να ακολουθήσει το «trend» των ημερών, και «ανέβασε» νωρίτερα σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με ένα αυγό… ΠΑΣΟΚ.

Η ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη:

«Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ευημερία! Χριστός ανέστη!», γράφει ο Νίκος Ανδρουλάκης στη σχετική ανάρτηση, με τους διαδικτυακούς του φίλους να του αντεύχονται.

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Ανδρουλάκης: Στην Κρήτη για το Πάσχα - «Καλή Ανάσταση, υγεία, ευημερία σε όλο τον ελληνικό λαό» (βίντεο)

Το πασχαλινό μήνυμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ
«Έχουμε χρέος να στηρίξουμε τους νέους. Η πατρίδα μας θα προοδεύσει, μόνο αν σταθεί όρθια η νέα γενιά», τονίζει μεταξύ άλλων στο πασχαλινό μήνυμά του ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο ίδιος επισημαίνει πως «το φετινό Πάσχα είναι για όλους μας διαφορετικό μετά την απώλεια 57 συνανθρώπων μας, που έχασαν με τόσο άδικο τρόπο τη ζωή τους στα Τέμπη», τονίζοντας ότι μετά από αυτή την ανείπωτη τραγωδία τίποτα δεν μπορεί να μείνει ίδιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ