Victoria Beckham: Οι τρυφερές ευχές του David Beckham για τα 49α γενέθλιά της - ''Χρόνια πολλά στην πιο καταπληκτική σύζυγο και μαμά''

Παραμένουν ερωτευμένοι και αγαπημένοι... 

Γενέθλια έχει σήμερα η Βικτώρια Μπέκαμ και γίνεται 49 ετών.

Για την ξεχωριστή αυτή μέρα ο σύζυγος της, David Beckham θέλησε να της ευχηθεί δημόσια μέσω των social media με ένα τρυφερό μήνυμα αγάπης.

Ο David Beckham δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια throwback φωτογραφία, στην οποία φιλά τρυφερά στη μύτη τη Victoria και εκείνη χαμογελά, κάτι που όπως έχει παραδεχθεί στις συνεντεύξεις της κάνει σπάνια.

“Χρόνια πολλά στην πιο καταπληκτική σύζυγο και μαμά, κάποιον που μας εμπνέει κάθε μέρα, σε αγαπάμε και σου αξίζει να έχεις την πιο τέλεια μέρα χρόνια πολλά”, έγραψε ο David  στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Στο ίδιο μοτίβο κινήθηκε και ο Ρόμεο Μπέκαμ, ο οποίος ανάρτησε φωτό με την μαμά του και έγραψε: ''Χρόνια πολλά στην καλύτερη μαμά, εκεί έξω, σαγαπώ''. 

Το διάσημο ζευγάρι της παγκόσμιας showbiz γνωρίστηκε το 1997 σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Παντρεύτηκαν στις 4 Ιουλίου του 1999 στο Luttrellstown Castle έξω από το Δουβλίνο. Η νύφη επέλεξε ένα εντυπωσιακό νυφικό διά χειρός Vera Wang με ουρά 6 μέτρων. Μετά από 18 χρόνια γάμου, ανανέωσαν τον όρκο αγάπης που έδωσαν το 1999.

Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια είναι περήφανοι γονείς τεσσάρων παιδιών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ