Οι cute διδυμούλες του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα τσουγκρίζουν τα αυγουλάκια τους - Το Πάσχα της οικογένειας

Ότι πιο cute έχετε δει!

H Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τις δίδυμες κορούλες τους επισκέφθηκαν την όμορφη Σίφνο προκειμένου να περάσουν εκεί το φετινό Πάσχα.

Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο νησί, κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους. αφού εκεί παντρεύτηκαν

 

 

Η Αριάνα και η Φιλίππα ξετρελάθηκαν με το μέρος και απολάμβαναν τις ημέρες με παιχνίδι και ανεμελιά.

Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο με τα μικρά κορίτσια όπου τηρούν την παράδοση και τσουγκρίζουν τα κόκκινα αυγά.

Δείτε επίσης: Ο Σάκης Τανιμανίδης λιώνει από έρωτα: ''Η Χριστίνα ήταν η πρώτη γυναίκα της ζωής μου, γεννήθηκα μαζί της'' (βίντεο)

 

 

Όπως θα δείτε στο ακόλουθο στιγμιότυπο η γλυκιά μητέρα είναι πλάι στις μικρές της, ενώ προσπαθεί να παρηγορήσει και το ένα κοριτσάκι το οποίο, φαίνεται να δυσανασχετεί όταν βλέπει το σπασμένο της αυγό.

Η πρώτη της φωτογραφία με μπικίνι για φέτος 

Η Χριστίνα Μπόμπα αποχαιρέτησε τη Σίφνο, επιστρέφοντας για την Αθήνα και στο καθημερινό πρόγραμμα με τις κόρες της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το φετινό Πάσχα.

 

 

Το στιγμιότυπο που ξεχώρισε, η ολόσωμη φωτογραφία της με μπικίνι! Πρόκειται και για την πρώτη της ανάρτηση με μαγιό για τη φετινή σεζόν.

 

Χριστίνα Μπόμπα: Η γλυκιά στιγμή που οι δίδυμες κόρες της τσουγκρίζουν τα κόκκινα αυγά (Βίντεο) H Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης μαζί με τις δίδυμες κορούλες τους επισκέφθηκαν την όμορφη Σίφνο προκειμένου να περάσουν εκεί τις Άγιες μέρες του Πάσχα. Να θυμίσουμε άλλωστε πως το ζευγάρι τον Σεπτέμβριο του 2018 ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο συγκεκριμένο νησί και από ότι φαίνεται έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.  Η Αριάνα και η Φιλίππα ξετρελάθηκαν με το μέρος και απολάμβαναν τις ημέρες με παιχνίδι και ανεμελιά. Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο με τα μικρά κορίτσια όπου τηρούν την παράδοση και τσουγκρίζουν τα κόκκινα αυγά. Δείτε επίσης - Χριστίνα Μπόμπα: Έκανε το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα και ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ Όπως θα δείτε στο ακόλουθο στιγμιότυπο η γλυκιά μητέρα είναι πλάι στις μικρές της πριγκίπισσες και τους εξηγεί την διαδικασία του εθίμου με υπομονή όσο εκείνες τσουγκρίζουν τα αυγά με ενθουσιασμό!

 

Η Χριστίνα Μπόμπα εντυπωσίασε τους followers της με τις αναλογίες της, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάζουν τη νέα της ανάρτηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ