Αλέξης Γεωργούλης: "Υπήρχαν φήμες, κλήθηκε αρμοδίως, το αρνήθηκε κατηγορηματικά" είπε ο Στέλιος Κούλογλου

«Απροσδιόριστες φήμες» πριν από καιρό είχαν ακουστεί είπε ο ευρωβουλευτής Στέλιος Κούλογλου

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, αναφέρθηκε στο θέμα της απομάκρυνσης του Αλέξη Γεωργούλη από το κόμμα και την ευρωομάδα μετά την έρευνα και τις καταγγελίες σε βάρος του για κακοποίηση, από την Ελένη Χρονοπούλου του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε ακόμα: Αλέξης Γεωργούλης: Ποια είναι η γυναίκα που τον κατήγγειλε για παρενόχληση & κακοποίηση - Το 2020 είχε πάει στη Βελγικές Αρχές

Συγκεκριμένα, μιλώντας την Τρίτη στον ΑΝΤ1 είπε: «υπήρχαν φήμες και για το λόγο αυτό ο κ. Γεωργούλης κλήθηκε αρμοδίως για να απαντήσει αν υπήρχε κάτι και το αρνήθηκε κατηγορηματικά, λέγοντας ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας».

Στη συνέχεια, ο ευρωβουλευτής διευκρίνισε πως ο Αλέξης Γεωργούλης είχε κληθεί από τον επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τον κ. Παπαδημούλη, όταν υπήρξαν αυτές οι φήμες, και τις είχε είχε διαψεύσει.

Παπαδημούλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε ακαριαία

Εν τω μεταξύ, σήμερα το πρωί, για το θέμα τοποθετήθηκε και ο κ. Παπαδημούλης ο οποίος είχε, κατά τον κ. Κούλογλου εξετάσει αρμοδίως τον Αλέξη Γεωργούλη ρίχνοντας τα πυρά του κατά όσων δημοσίευσαν τις φωτογραφίες της Ελένης Χρονοπούλου, επισημαίνοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε άμεσα.

Δείτε την ανάρτησή του

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ