Jennifer Lopez: Δύο εμφανίσεις της που έκαναν πάταγο - Σύνολο στο χρώμα της σαμπάνιας & φόρεμα μπλε soleil ηλεκτρίκ (φωτό - βίντεο)

Οι πιο παραμυθένιες εμφανίσεις της ever...

Η Jennifer Lopez μας έχει χαρίσει μοναδικά looks από την δεκαετία του ’90 μέχρι και σήμερα.

Είναι αυτή η σταρ που αιχμαλωτίζει όλα τα βλέμματα σε κάθε event που εμφανίζεται.

Δείτε επίσης: Τζένιφερ Λόπεζ: Εκθαμβωτική με φανταχτερή κίτρινη τουαλέτα στην πρεμιέρα της ταινίας «Air» - Αγκαλιά με τον Μπεν της (φωτό - βίντεο)

H Jennifer Lopez όταν δεν φορά διαφάνειες και σούπερ εφαρμοστές δημιουργίες που τονίζουν το σώμα της, επιλέγει ένα princess φόρεμα με τούλι, λαμπερές πέτρες, σιφόν.

To eirinika επέλεξε τις δύο τελευταίες της εμφανίσεις, που κυριολεκτικά έκαναν πάταγο. 

Το σαμπανιζέ φόρεμα 

Η Τζένιφερ Λόπεζ έλαμψε στο σαμπανιζέ φόρεμα, καθώς προωθούσε τη νέα της μάρκα κοκτέιλ Delola στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Η 53χρονη σταρ, φορούσε μια φούστα σε σαμπανιζέ χρώμα, η οποία αποτελούνταν από τιράντες. Την συνδύασε με ένα σατέν πουκάμισο, ίδιου χρώματος. 

Η τραγουδίστρια, φόρεσε διαφανή ψηλοτάκουνα και κρατούσε μια τσάντα σε - σαμπανιζέ επίσης - τόνο, καθώς καθόταν σε ένα αμαξίδιο γκολφ σε ένα πάρκινγκ για τη φωτογράφιση.

To μπλε ηλεκτρίκ φόρεμα

Νωρίτερα σήμερα η Λατίνα σταρ, επέλεξε να μας δείξει ένα photoshooting, με ένα τρομερό φόρεμα. Όπως θα δείτε η ηθοποιός προμοτάτει τη νέα ταινία της The Μother που θα βγει στο Netflix .

Για τις ανάγκες της φωτογράφισης επέλεξε ένα μπλε ηλεκτρικ soleil φόρεμα, το οποίο συνδύασε με ίδιες μπότες. 

 

 

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου, που είναι το Σαββατοκύριακο της Γιορτής της Μητέρας. Στην υπόθεση, μια γυναίκα δολοφόνος βγαίνει από την παρανομία για να προστατεύσει την κόρη που εγκατέλειψε πριν από χρόνια, ενώ προσπαθεί να ξεφύγει από επικίνδυνους άνδρες.

 

 

Σε πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε και τους Joseph Fiennes, Lucy Paez, Omari Hardwick, Paul Raci και Gael García Bernal.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ