Βίντεο: Η στιγμή που εισβολέας πηδάει πάνω στο τραπέζι του παγκοσμίου πρωταθλήματος μπιλιάρδου – Ρίχνει πορτοκαλί μπογιά, διακόπτει τον αγώνα

Ακτιβιστές της οργάνωσης «Just Stop Oil» διέκοψαν αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος μπιλιάρδου στο Σέφιλντ, ένας ανέβηκε πάνω στο τραπέζι και πέταξε μπογιά σε σκόνη

Ένας διαδηλωτής του «Just Stop Oil» οργάνωσης με μεγάλη ακτιβιστική δράση και στόχο να σταματήσει η εξόρυξη πετρελαίου και η εξάρτησή από τα ορυκτά καύσιμα, πέταξε πορτοκαλί μπογιά πάνω από ένα τραπέζι μπιλιάρδου κατά τη διάρκεια αγώνα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Το αποτέλεσμα φυσικά ήταν να σταματήσει ο αγώνας.

Δύο οικολογικοί ακτιβιστές εισέβαλαν στην αρένα του Crucible Theatre στο Σέφιλντ λίγο μετά την έναρξη του παιχνιδιού, με έναν άνδρα να διακόπτει τον αγώνα μεταξύ του Robert Milkins και του Joe Perry πηδώντας στο τραπέζι όπως δείχνει το βίντεο που κυκλοφορεί και να ανοίγει ένα πακέτο πορτοκαλί βαφής σε σκόνη.

Μια γυναίκα διαδηλώτρια προσπάθησε να κάνει το ίδιο, στον αγώνα μεταξύ Mark Allen και Fan Zhengyi στο τραπέζι δύο όμως εμποδίστηκε από την γρήγορη αντίδραση του διαιτητή Olivier Marteel.

Διαβάστε ακόμα: Νεαρές ακτιβίστριες για την κλιματική πέταξαν 2 κονσέρβες ντοματόσουπα στον περίφημο πίνακα «Ηλιοτρόπια» του Βαν Γκογκ – Δείτε το βίντεο

Το παιχνίδι διακόπηκε αμέσως, και δουλειά έπιασαν οι καθαρίστριες με τις ηλεκτρικές σκούπες για να καθαριστεί το τραπέζι.

Οι θαυμαστές του σνούκερ, όπως λένε οι Βρετανοί το μπιλιάρδο κορόιδευαν και αποδοκίμασαν τον άνδρα ακτιβιστή καθώς διέκοψε το παιχνίδι, ενώ εκνευρισμένος ένας φίλαθλος, φώναξε: «Πάρτε τον!»

Διαβάστε ακόμα: Χαμός στο «αέρα» του Sky News: Η συνέντευξη με ακτιβίστρια της ομάδας «Just Stop Oil» βγήκε από τα όρια – Σταμάτα να φωνάζεις (βίντεο)

Η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ ανακοίνωσε ότι ένας 30χρονος άνδρας και μια 52χρονη γυναίκα συνελήφθησαν ως ύποπτοι για εγκληματική βλάβη και βρίσκονται υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ