Η Κέιτ γιόρτασε τα 44! Έκρηξη αγάπης από την επίσης διάσημη μαμάς της, Γκόλντι Χον (φωτό)

Οι ευχές για τα γενέθλια της κόρης της...

Η Kate Hudson είναι μία από τις πιο διάσημες ηθοποιούς του Hollywood, το όνομα της οποίας έχει συνδεθεί με μερικές από τις πιο όμορφες και επιτυχημένες ρομαντικές κομεντί.

Γεννήθηκε στις 19 Απριλίου 1979 στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, και χθες «έκλείσε» τα 44.

Η μητέρα της μοιράστηκε μία τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στην οποία απεικονίζονται οι δυό τους.

Στη λεζάντα έγραψε, "Χρόνια πολλά γλυκιά μου, αγγελούδι μου και το μοναδικό μου πολύτιμο κορίτσι. Η μαμά σε λατρεύει ως το φεγγάρι και πίσω!"

H Kate Hudson γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα σε μία οικογένεια από celebrities. Η μητέρα της ήταν η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Γκόλντι Χον και ο πατέρας της ήταν ο κωμικός και μουσικός, Μπιλ Χάντσον.

Ο χωρισμός των γονιών της ήταν ένα γεγονός που «στιγμάτισε» τη ζωή της, αφού εκείνη ήταν μόλις 18 μηνών. Έτσι, η ηθοποιός και ο μεγαλύτερος αδερφός της, ο ηθοποιός Όλιβερ Χάντσον, μεγάλωσαν στο Κολοράντο και την Καλιφόρνια από την μητέρα τους και τον φίλο της, ηθοποιό Κερτ Ράσελ. Μάλιστα, η ηθοποιός θεωρεί τον Κερτ Ράσελ ως πραγματικό της πατέρα τον Ράσελ, ενώ σε συνέντευξή της έχει δηλώσει πως «δεν έχει καμιά σχέση» με τον βιολογικό της πατέρα.

Αντιθέτως, έχει σε μεγάλη υπόληψη τη μητέρα της, έχοντας δηλώσει μεταξύ άλλων για την Γκόλντι Χον ότι είναι η γυναίκα από την οποία «έχει μάθει τα περισσότερα». Η Kate Hudson έχει τέσσερα ετεροθαλή αδέρφια: την Εμιλι και τον Ζακαρι Χάντσον, από τον δεύτερο γάμο του βιολογικού της πατέρα με την ηθοποιό Σίντυ Γουίλιαμ, την Λαλάνια Χάντσον, καθώς και από την σχέση του βιολογικού της πατέρα με κάποια άγνωστη γυναίκα. Επιπλέον, αδερφός της είναι και ο Γουάϊατ Ράσελ, ο οποίος είναι «καρπός» του έρωτα της μητέρας της με τον Κερτ Ράσελ.

Η Kate Hudson αποφοίτησε το 1997 από το Crossroads, και στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, δεν αξιοποίησε αυτή την ευκαιρία και αποφάσισε να ακολουθήσει μια καριέρα στην υποκριτική αντί για προπτυχιακές σπουδές στο πανεπιστήμιο.

Έτσι, έκανε το κινηματογραφικό της ντεμπούτο το 1998 με την ταινία «Desert Blue» και την ταινία «Ricochet River». Ωστόσο, η μεγάλη αναγνώριση για την ηθοποιό ήρθε με τον ρόλο της Penny Lane στην ταινία του Cameron Crowe στο «Almost Famous», για την οποία κέρδισε την Χρυσή Σφαίρα Β’ Γυναικείου Ρόλου και ήταν υποψήφια για Βραβείο Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου. Έκτοτε, ακολούθησαν πολλές συμμετοχές σε σπουδαίες κινηματογραφικές παραγωγές, ενώ πέρασε και από τη σειρά «Glee».

Δείτε το τρέιλερ από την ταινία "Almost famous"

Η Kate Hudson παντρεύτηκε τον Κρις Ρόμπινσον, τραγουδιστή του συγκροτήματος The Black Crowes, αλλά μετά από 7 χρόνια πήραν διαζύγιο. Μαζί απέκτησαν το 2004 τον μεγαλύτερο γιο της Kate Hudson, τον Ryder Robinson. Ακολούθησαν μερικές ακόμη σχέσεις, μέχρι που το 2010, η ηθοποιός άρχισε να βγαίνει με τον Μάθιου Μπέλαμι, τραγουδιστή του συγκροτήματος Muse. Τον Απρίλιο του ίδιου έτους το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και στις 9 Ιουλίου 2011 γεννήθηκε ο γιος τους, Μπίνγκαμ Χον Μπέλαμι. Ωστόσο, στις 9 Δεκεμβρίου 2014 το ζευγάρι ανακοίνωσε το τέλος του αρραβώνα τους με τους δυο τους να διατηρούν καλές σχέσεις.

Διαβάστε ακόμη: «Thank you Greece» - Η Kέιτ Xάντσον ενθουσιασμένη από τις διακοπές της στη Σκιάθο

Στις 6 Απριλίου 2018 η Kate Hudson ανακοίνωσε ότι η ίδια και ο τωρινός σύντροφός της, Danny Fujikawaπεριμένουν το πρώτο τους παιδί, που είναι κορίτσι. Η ηθοποιός διατηρεί καλές σχέσεις με τους πρώην συντρόφους της που είναι πατεράδες των δύο παιδιών της, ενώ με τον πατέρα της μικρότερης κόρης της είναι ακόμη μαζί και ευτυχισμένοι.

Δείτε τρέιλερ από την ταινία του νετφλιξ "Glass onion"

Σχολιάζοντας σε συνέντευξή της στη «Sunday Times» το Νοέμβριο του 2022 το γεγονός πως έχει τρία παιδιά με τρεις διαφορετικούς άνδρες είπε μεταξύ άλλων: «Ο δεσμός που έχω δημιουργήσει με τρία παιδιά με τρεις διαφορετικούς πατεράδες είναι σοβαρά ένα πολύ δυνατός δεσμός και είναι δικό μας». 


Η διάσημη ηθοποιός και μαμάς της, Γκόλντι Χον

Η Κέιτ Χάντσον ξανά στη Σκιάθο με την οικογένειά της - Μαζί και η διάσημη μαμά της Γκόλντι Χον

Επίσης, η ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην υπέροχη Σκιάθο. Μάλιστα, η μητέρα της μαζί με τον σύντροφό της, είναι γνωστό πως διαθέτουν εξοχική κατοικία στο νησί των Σποράδων, την οποία συνηθίζουν να επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ