Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Υβριδική Ηλιακή έκλειψη με επιρροή στην επικαιρότητα και σε προσωπικό επίπεδο! Ποιοι επηρεάζονται;

Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις...

Το πρωί της Πέμπτης σχηματίζεται η υβριδική Ηλιακή έκλειψη που δεν θα είναι ορατή στη χώρα μας, αλλά η επιρροή της σαφώς θα είναι αισθητή τουλάχιστον σε επίπεδο επικαιρότητας αλλά και σε προσωπικό επίπεδο σε όσους επηρεάζει ευθέως, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους. Αισθητή μπορεί να είναι και στους γεννημένους τις πρώτες ημέρες των σταθερών ζωδίων: Ταύρου, Λέοντα, Σκορπιού και Υδροχόου. Αναλυτικά για την έκλειψη μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Αμέσως μετά τόσο ο Ήλιος όσο και η Σελήνη θα προχωρήσουν στον Ταύρο και θα συναντήσουν σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα και τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας προσωπικές και επαγγελματικές μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση, αν δεν αποστασιοποιηθούμε και δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. Στα παιχνίδια δύναμης απλώς αντιτάξτε τα όρια σας και μην επιτρέπετε σε κανένα να τα παραβεί. Χωρίς να κάνετε παραχωρήσεις που δεν θέλετε αλλά και χωρίς να κόψετε γέφυρες χρησιμοποιήστε διπλωματία και απομακρυνθείτε από τις εστίες έντασης.

ΚΡΙΟΣ

Η Πέμπτη σας θέλει πρωταγωνιστές καθώς σχηματίζεται η πρώτη Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας τη στιγμή που ολοκληρώνονται τα φετινά σας γενέθλια. Αναλυτικά για την επιρροή της έκλειψης μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Αμέσως μετά Ήλιος και Σελήνη προχωρούν στον Ταύρο δίνοντας ένα πιο πρακτικό τόνο με έμφαση στη δουλειά και τα οικονομικά. Οι πρώτες όψεις που σχηματίζουν είναι τα τετράγωνα με τον Πλούτωνα και μπορεί να ζοριστείτε λίγο περισσότερο σε οικονομικά ζητήματα ή σε σχέση με τα θέματα του πολύτιμου χρόνου σας. Μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε ας πούμε κάτι που δεν είχατε υπολογίσει στη δουλειά ή ως χάρη σε κάποιον και όλο αυτό, μολονότι μπορεί να το δεχτείτε αρχικά, στην πορεία να το μετανιώσετε γιατί καταπιέζεστε. Από την άλλη αιτία καταπίεσης μπορεί να είναι ένα οικονομικό ζήτημα, ένας λογαριασμός που σας πιέζει ξαφνικά, το μέλλον των οικονομικών σας ή ακόμη μπορεί να είναι και μια ερωτική ή οικογενειακή σχέση. Μπορεί να βιώνετε μια περίεργη κατάσταση στα ερωτικά σας, να παίζει μια εμμονή με ένα πρόσωπο του παρελθόντος που ίσως δεν το έχετε ξεπεράσει εντελώς ή μια κατάσταση στη δουλειά που σας ζορίζει. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με άλλα πράγματα για να μην χαλάσετε πολύ χρόνο σε κάτι που είναι παρελθόν και δεν αλλάζει πλέον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με την επιρροή της Ηλιακής έκλειψης που σχηματίζεται στην τελευταία μοίρα του Κριού, φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα εργασίας, υγείας αλλά και αρκετές ανασφάλειες και φοβίες. Αναλυτικά για την επιρροή της έκλειψης μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Η σημαντικότερη όψη όμως της ημέρας είναι άλλη. Ο Ήλιος προχωρά στο ζώδιο σας σημαίνοντας την έναρξη των φετινών σας γενεθλίων και σχηματίζει απευθείας τετράγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργώντας περισσότερο άγχος ή ένταση, όχι απαραίτητα γιατί θα υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος, αλλά γιατί μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα ή απογοήτευση και θυμός που έχετε συσσωρεύσει εδώ και καιρό. Όλο αυτό μπορεί να απευθύνεται στην οικογένεια σας ή μπορεί η αιτία να είναι η επαγγελματική σας ζωή και η σχέση με προϊσταμένους, ανωτέρους, κλπ. Σε κάθε περίπτωση, αν κάτι δεν σας αρέσει δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταπιεστείτε και να μην εκφράσετε το συναίσθημα σας. Δεν έχετε θέμα να κάνετε ρήξεις, ίσως όμως με λίγη ευελιξία και έξυπνους τρόπους βγάλετε από μέσα σας αυτό που νιώθετε και δεν χαλάσετε και τη διάθεση αλλά και τις σχέσεις σας. Από την άλλη, αν πρέπει κάτι να τελειώσει… το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω ειδικά για τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ