Άλμα εις ύψος από τη Σόφη Πασχάλη στις παραλίες της Κούβας: "Δεν υπάρχει ηλικία, μη μπεις στη διαδικασία των αριθμών" (φωτό)

Το μήνυμα που περνάει η πρώην παίκτρια του Survivor.

Η Σόφη Πασχάλη πέρασε το φετινό Πάσχα στην Κούβα και δεν σταμάτησε να ποστάρει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρόκειται για έναν εξωτικό προορισμό και όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις η ίδια απολαμβάνει κάθε στιγμή εκεί. 

Διαβάστε ακόμη: Ανάσταση των Ελλήνων celebrities σε όλoν τον κόσμο: Στο Μαϊάμι η Μαριέττα Χρουσαλά, στο Μανχάταν η Κατερίνα Καινούριου, στην Κούβα η Σόφη Πασχάλη (φωτό)

Στην τελευταία της φωτογραφία μάλιστα βρίσκεται μπροστά από τα κύματα μίας παραλίας και είναι ... στον αέρα! 

"Να μεγαλώνεις στις ιδέες, στη συνειδητότητα, στην ενσυναίσθηση, στη δημιουργία, στην αγάπη! Να ωριμάζεις μέσα από τις εμπειριες. Να είσαι ευγνώμων για τη καθεμία από αυτές. Να παίζεις όπως ένα παιδί. Να νιώθεις όπως ένα παιδί. Το υλικό σώμα τότε υπάρχει με όρεξη κ διάθεση εφηβική. Δεν υπάρχει ηλικία! Μην μπεις στη περιττή διαδικασία των αριθμών της ηλικίας. Υπάρχει ο χρόνος σου μέσα στο χωροχρόνο! Υπάρχεις εσύ με όποιες ερμηνείες εσύ δίνεις, όπου κ όπως εσύ εστιάζεις! Ελάφρυνε τη ψυχή από βάρη! Ελάφρυνε για να πετάξεις! Μπορείς τα πάντα, πάντα! Διώξε τα όρια κ τους περιορισμούς κ αυτό που θα αντικρίσεις είναι το απέραντο των πιθανοτήτων!", συμπληρώνει στη λεζάντα. 

unknown_341563076_546614660920320_2475125424300091625_n.jpg

H πρώην παίκτρια του Survivor κάνει λόγο για την ηλικία και το γεγονός ότι δεν παίζει κανένα ρόλο. Θέλει να περάσει το δικό της μήνυμα και να εξηγήσει πως το ίδιο το άτομο ορίζει το χρόνο.

Μάλιστα, σχετικά με αυτήν την άποψη στα σχόλια την επικροτούν πολλοί, επισημαίνοντας πόσο δίκιο έχει!

Η ίδια δείχνει κούκλα και πιο ανανεωμένη από ποτέ! Φροντίζει ,λοιπόν, να εκμεταλλευτεί κάθε δευτερόλεπτο που περνάει στη μαγευτική Κούβα!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ