Ανάσταση των Ελλήνων celebrities σε όλoν τον κόσμο: Στο Μαϊάμι η Μαριέττα Χρουσαλά, στο Μανχάταν η Κατερίνα Καινούριου, στην Κούβα η Σόφη Πασχάλη (φωτό)

Ευχές από διαφορετικά μέρη στον κόσμο.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αποφάσισαν να κάνουν Πάσχα στο χωριό, άλλοι πάλι θέλησαν να μείνουν στην Αθήνα τις άγιες ημέρες και άλλοι βγήκαν εκτός συνόρων.

Το σίγουρο είναι πως οι celebrities αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο τις υποχρεώσεις και τα προβλήματα της καθημερινότητας στην άκρη και να περάσουν ξέγνοιαστες και αγαπημένες στιγμές με τα δικά τους πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση οι διάσημοι έβαλαν τα καλά τους, πήραν τις λαμπάδες τους, πήγαν στην εκκλησία και βεβαίως τα κινητά τους πήραν φωτιά.

Μαριέττα Χρουσαλά: Πάσχα στο Μαιάμι

 

 

Η πολυταξιδεμένη Μαριέττα Χρουσαλά βρίσκεται για το Πάσχα στο Μαϊάμι. Γενικά σε εκείνη και τον Λέων αρέσουν τα τροπικά κλίματα. Αν θυμηθούμε και το πρόσφατο ταξίδι τους στην Αίγυπτο για τα γενέθλιά της.

"Είμαστε μακριά αλλά η Ανάσταση εδώ το ίδιο όμορφη! Χρόνια πολλά σε όλους! blessed", σημειώνει στη λεζάντα των φωτογραφιών.

Κατερίνα Καινούριου: Διακοπές στη Νέα Υόρκη

unknown_340972089_242276758364427_5704003991102790385_n.jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου ταξίδεψε στην Αμερική και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη, για να περάσει τις γιορτές του Πάσχα και ο ενθουσιασμός της δεν κρύβεται. Η ίδια δεν έχει σταματήσει να ποστάρει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Να θυμίσουμε ότι στην πρώτη της ανάρτηση σχετικά με το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη έγραψε: «Feeling those NYC vibes…?? #strikeapose #newyorkcity! Πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη φίλοι μου κ η χαρά μου είναι …απερίγραπτη!».

Σόφη Πασχάλη: Στην Κούβα για το Πάσχα

 

 

Στην Καραιβική και συγκεκριμένα στην Κούβα περνάει τις διακοπές του Πάσχα η Σόφη Πασχάλη.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η γνωστή γυμνάστρια απολαμβάνει τον ηλιόλουστο καιρό ποζάρωντας χαμογελαστή. 

Διαβάστε ακόμη: Η Σόφη Πασχάλη αποκλειστικά στο eirinika για το νέο Survivor: «Να έχουν πάνω απ' όλα ψυχική δύναμη» (Φωτό)

"Αυτό το Πάσχα με βρίσκει στη Κούβα! Ένα ταξίδι στο χρόνο θα έλεγα!! Καλή ανάσταση να έχουμε με το φως να ενώνει τις καρδιές μας κ η αγάπη ο μονος δρομος!!", γράφει στη λεζάντα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στην Αρχαία Κόρινθο εν όψει του Πάσχα

 

 

Όπως είχε δηλώσει από νωρίς, το Πάσχα θα τη βρει στην ιδιαίτερη πατρίδα του συζύγου της, Θέμη Σοφού, την Αρχαία Κόρινθο αλλά αυτό δεν αποκλείει κοντινές εκδρομές όπως οι Μυκήνες!

Ήταν λοιπόν για εκείνη μια πολύ καλή ευκαιρία αυτές τις μέρες που δεν έχει τηλεοπτικές υποχρεώσεις να περάσει χρόνο μαζί με τα παιδιά της ενώ, δεν έλειψαν και οι συναντήσεις με καλούς της φίλους.

Δανάη Μπάρκα: Στον Κάμπο Μεσσηνίας

 

 

Στην όμορφη Μεσσηνία βρέθηκε η αγαπημένη παρουσιάστρια του "Πάμε Δανάη". 

Μέσα από τα στιγμιότυπα που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φαίνεται να απολαμβάνει τις διακοπές της και τις στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ιδιαίτερα με το βαφτιστήρι της όπως δείχνει και η τελευταία εικόνα, περνάει υπέροχα!

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ