Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς βαραίνοντας τη διάθεση μας - Πως θα εξελιχθεί το Σαββατοκύριακο;

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις...

Το πρώτο Σαββατοκύριακο που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία εκτείνεται μπροστά μας δημιουργώντας όλα τα γνωστά παρατράγουδα που σχετίζονται με αυτή, τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις μας. Πολλές φορές η ανάδρομη πορεία του Ερμή σχετίζεται και με ακραίες αλλαγές στις καιρικές συνθήκες, γι’ αυτό θα πρέπει να ενημερωνόμαστε και να είμαστε προετοιμασμένοι εκτός σπιτιού για όλα τα πιθανά σενάρια μέχρι τις 15/05. Η Σελήνη θα περάσει το μεσημέρι του Σαββάτου στους Διδύμους, το ζώδιο που κυβερνά ο Ερμής επιτείνοντας την επιρροή του. Το βράδυ του Σαββάτου η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς βαραίνοντας λίγο τη διάθεση μας.

ΚΡΙΟΣ

Το πρώτο Σαββατοκύριακο που ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη φαινομενικά πορεία εκτείνεται μπροστά μας. Στο διάστημα που θα παραμείνει ανάδρομος στον Ταύρο θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί με τις λεπτομέρειες στις οικονομικές σας δοσοληψίες, στις πιστωτικές σας κάρτες, σε λογαριασμούς που έρχονται φουσκωμένοι και γενικώς σε ό,τι δεν σας φαίνεται ή δεν σας ακούγεται σωστά. Δεν θα ήταν κακή ιδέα όμως να αναθεωρήσετε λίγο και τη διαχείριση σας και να κάνετε τροποποιήσεις στα θέματα των εξόδων. Πολλά από τα τωρινά προβλήματα θα επιλυθούν στο επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης από τα μέσα Μαΐου. Το Σάββατο η Σελήνη θα προχωρήσει στους Διδύμους και μπορεί να ταλαιπωρείτε λίγο το μυαλό σας αναλύοντας ξανά και ξανά τα ίδια πράγματα χωρίς απαραίτητα να βρίσκετε λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Στο ζώδιο σας ανάδρομος ο Ερμής αγαπητοί μου Ταύροι κι αυτό είναι το πρώτο Σαββατοκύριακο που θα γευτείτε πιο έντονα την επιρροή του. Οι επόμενες ημέρες μέχρι τις 15/05 μπορεί να είναι αρκετά «περιπετειώδεις», αν δεν προσέξετε κι εσείς κάποια πράγματα. Καταρχάς οφείλετε να σκέφτεστε διπλά και τριπλά πριν πείτε ή γράψετε κάτι που ενδέχεται να παρερμηνευθεί. Μην θεωρείτε τίποτε δεδομένο αυτή την περίοδο που έχει μεγαλύτερη ένταση κι όλοι είναι στην κυριολεξία στην «τσίτα». Προσέξτε το κινητό σας, τα δεδομένα στον υπολογιστή σας, την ασφάλεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και γενικώς να περιμένετε μεγαλύτερη αναστάτωση στην καθημερινότητα σας σε όλα τα παραπάνω. Εννοείται προσοχή και στο μεταφορικό σας μέσο (πεσμένη μπαταρία στο αυτοκίνητο είναι μια από τις συνήθεις ιστορίες του ανάδρομου Ερμή). Η Σελήνη στους Διδύμους από το μεσημέρι του Σαββάτου κι έπειτα θα σας υπενθυμίσει πιο έντονα την παρουσία του. Το βράδυ του Σαββάτου μπορεί να νιώθετε λίγο πιο πεσμένοι ή πιεσμένοι ψυχολογικά αλλά θα είναι προσωρινό. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ