Σοφία Ρίτσι: Παντρεύτηκε στα 24 της τον γοητευτικό, Έλιοτ Γκρέιντζ - Ο γάμος στη Γαλλική Ριβιέρα και το δαντελένιο νυφικό (φωτό)

Ο γάμος έγινε στη Γαλλική Ριβιέρα.

Έναν χρόνο μετά τον αρραβώνα τους, η Σοφία Ρίτσι και ο επί 2 χρόνια σύντροφός της, Έλιοτ Γκρέιντζ, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, την Παρασκευή 21 Απριλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν σε άρθρο της Daily Mail, το μοντέλο και ο ιδρυτής δισκογραφικής εταιρείας αποφάσισαν να παντρευτούν στη Γαλλική Ριβιέρα και μάλιστα, σε γνωστό υπερπολυτελές ξενοδοχείο της περιοχής.

 

 

Η κόρη του διάσημου καλλιτέχνη, Λάιονελ Ρίτσι, αποκάλυψε έναν χρόνο ακριβώς, πριν από την ημέρα του γάμου της, ότι είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της, με τον ιδρυτή και ιδιοκτήτη δισκογραφικής εταιρείας.

Τον Απρίλιο του 2022, ανάρτησε φωτογραφίες στα social media από τη ρομαντική πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της στην Χαβάη.

Διαβάστε ακόμη: Σοφία Ρίτσι: Το απόλυτο Chanel look! - Κομψή & chic μία ανάσα πριν το γάμο της (φωτό)

Sofia_Richie

Sofia_Richie1

Η Ρίτσι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το μονόπετρο που της χάρισε ο Έλιοτ Γκρέιντζ, ενώ τη λεζάντα συνόδευσε το τρυφερό σχόλιο: «Το για πάντα δεν είναι αρκετό».

H νύφη επέλεξε ένα ρομαντικό λευκό δαντελένιο νυφικό.

Έβγαλε και τις παραδοσιακές οικογενειακές φωτογραφίες μαζί και με την αδερφή της, Νικόλ.

Love Story

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον περασμένο Απρίλιο, με τη μικρότερη κόρη του Lionel Richie να δέχεται ένα εντυπωσιακό σμαραγδένιο διαμαντένιο δαχτυλίδι από τη σχεδιάστρια Stephanie Gottlieb. Το ευτυχισμένο ζευγάρι διοργάνωσε ένα πάρτι αρραβώνων με φίλους και οικογένεια τον επόμενο μήνα και τον Οκτώβριο, η Σοφία και η μεγάλη αδερφή Νικόλ πήγαν στο Παρίσι τον Οκτώβριο για ένα φανταχτερό bachelorette.

 

 

 

 

Να θυμίσουμε πως η οικογένεια Ρίτσι είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές το καλοκαίρι του 2021. στις Κυκλάδες και πιο συγκεκριμένα στην Πάρο και την Αντίπαρο βρέθηκε ο θρύλος της σόουλ, Λάιονελ Ρίτσι μαζί με τις δύο fashionsistas κόρες του Νικόλ και Σοφία Ρίτσι. Τόσο οι τρεις όσο και η παρέα τους, περνούν τις μέρες και τις νύχτες τους στα νησιά, διασκεδάζοντας με συρτάκι και δοκιμάζοντας σουβλάκι, σαλάτα με φέτα αλλά και λίγη από την αυθεντική ελληνική φιλοξενία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ