Ελισάβετ Μουτάφη για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη: «Αν δεν είσαι μάρτυρας ή θύμα, δεν έχεις κανένα λόγο να βγεις και να μιλήσεις» (βίντεο)

«Όταν είναι βιασμένο ένα άτομο, είτε ερωτικά είτε από συμπεριφορά, είσαι μαζί του και δεν υπάρχει άποψη σε αυτό»

Την Ελισάβετ Μουτάφη φιλοξένησε η Μαρία Μπακοδήμου στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» το Σάββατο στον ΣΚΑΪ. Μέσα σε όλα, δε, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και συναδέλφου της, Αλέξη Γεωργούλη καθώς και όσα ήρθαν στο φως μέσα από το κίνημα metoo.

 

 

 

 

Ειδικότερα, η Ελισάβετ Μουτάφη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχουμε δουλέψει μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη. Θέλω όμως να πω κάτι γιατί, από τότε που συνέβησαν όλα αυτά και μας σόκαραν όλους, εγώ έχω μια πολύ συγκεκριμένη άποψη σε αυτό το θέμα. Και την έχω από την αρχή αυτήν. Αν δεν είσαι μάρτυρας ή θύμα, εγώ θεωρώ ότι δεν έχεις κανένα λόγο να βγεις και να μιλήσεις. Να πεις τι; Δεν υπάρχει άποψη. Όταν είναι βιασμένο ένα άτομο, είτε ερωτικά είτε από συμπεριφορά, είσαι μαζί του και δεν υπάρχει άποψη σε αυτό. Είναι δουλειά του δικαστηρίου να αποφασίσει και να τιμωρηθεί αυτός που πρέπει να τιμωρηθεί. Οπότε δεν υπάρχει συζήτηση πάνω στο θέμα».

Διαβάστε ακόμη: Μάνος Νιφλής για Ελισάβετ Μουτάφη: "Όταν η γυναίκα μου βγήκε θετική στον κορωνοϊό & εγώ αρνητικός, έφυγα από το σπίτι για 15 μέρες- Ήταν σκληρό" (βίντεο)

«Τα τελευταία δυο χρόνια έπεσαν όλα μαζί. Σκάει κάτι συνέχεια. Αλλά ίσως είναι αυτό που λέμε… «έπρεπε να συμβεί». Όταν αποδειχθεί, το ξαναλέω, ότι είναι ένοχοι αυτοί οι άνθρωποι και βία δεν πρέπει να υπάρχει πουθενά.» πρόσθεσε, ακόμα, η Ελισάβετ Μουτάφη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ