Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στους Διδύμους - Αποφύγετε σοβαρές αποφάσεις ή συζητήσεις

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις...

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στους Διδύμους, αλλά τις περισσότερες ώρες θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας σε αυτό το ζώδιο από τις 15:15 μέχρι τις 21:58 το βράδυ που εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου. Τις πρωινές ώρες σχηματίζεται το εξάγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Άρη και η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με τον Δία αυξάνοντας την αισιοδοξία και προσδίδοντας καλύτερη διάθεση, γι’ αυτό καλό είναι να αξιοποιήσουμε αυτές τις ώρες. Η τελευταία της όψη θα είναι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα το μεσημέρι και θα βγει σε φάση εκτός πορείας. Έτσι από το μεσημέρι κι έπειτα μπορεί να έχουμε έλλειψη συγκέντρωσης, το μυαλό μας να τριγυρίζει από το ένα θέμα στο άλλο και η αλήθεια είναι πως δεν προσφέρεται για σοβαρές αποφάσεις ή συζητήσεις. Μόλις η Σελήνη περάσει στον Καρκίνο το βράδυ βοηθά να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που θέλουμε και ευνοεί να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Σήμερα ο Ήλιος συναντά σε σύνοδο τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) προσδίδοντας κι ένα καρμικό χαρακτήρα σε όλη την εβδομάδα όπως αναλύω στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου.

ΚΡΙΟΣ

Αξιοποιήστε το πρωινό της Δευτέρας που είναι πιο άνετο και υποστηρικτικό προς το ζώδιο σας για να εκπονήσετε ένα βασικό πρόγραμμα. Θα χαρείτε με κάποιες συναντήσεις ή συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Από το μεσημέρι κι έπειτα η εκτός πορείας Σελήνη στους Διδύμους θα σας δυσκολέψει με έλλειψη συγκέντρωσης ή με τόσα πολλά στο πρόγραμμα σας που θα είναι ίσως δύσκολο να τα βάλετε σε μια τάξη. Μπορεί να υπάρχει ένας καταιγισμός πληροφοριών που δεν θα ξέρετε πιθανώς ποιες είναι σωστές και ποιες όχι. Βλέπετε η Σελήνη βρίσκεται μεν σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει, στους Διδύμους, αλλά θα είναι σε φάση κενής πορείας για πολλές ώρες μέσα στη μέρα μη διευκολύνοντας την παραγωγικότητα. Επίσης είναι πιο πιθανό να υπάρχουν μικροπροβλήματα στην επικοινωνία ή στις μετακινήσεις σας. Το βράδυ η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο και θα στρέψει την προσοχή σας στις προσωπικές σας επιθυμίες, στα θέματα της οικογένειας ή σε μια πιθανή αρχή που θα θέλετε να κάνετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Περίεργη η ατμόσφαιρα της σημερινής μέρας. Ξεκινά σχετικά χαλαρά και με θετικές προοπτικές σε θέματα δοσοληψιών και επαφών, αλλά με κάποιο τρόπο δεν σας αφήνει να εστιαστείτε στην πορεία της στα πράγματα που πρέπει να κάνετε, καθώς το μυαλό σας θα περιφέρεται σε πολλά και διάφορα. Βλέπετε η Σελήνη προχωρά σε φάση κενής πορείας κι αυτό οπωσδήποτε δεν βοηθά να γίνονται τα πράγματα συγκεκριμένα. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε κι ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας που δημιουργεί δυσλειτουργίες στην επικοινωνία, ενώ σήμερα το μεσημέρι στις 15:15 ολοκληρώνεται ακόμη μια όψη σύγχυσης: το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Το βράδυ προχωρώντας η Σελήνη στον Καρκίνο σας δημιουργεί μεγαλύτερη φόρτιση νοητικά. Στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές μπορεί να νιώσετε μεγαλύτερη ανασφάλεια και να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα πράγματα πιέζοντας μια κατάσταση κι όλο αυτό να δημιουργήσει ένα ακόμη πιο τεταμένο κλίμα. Σήμερα ο Ήλιος συναντά τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης στο ζώδιο σας, μια καρμική όψη που σας οδηγεί σε βαθιές συνειδητοποιήσεις.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ