H πρώην Μις Κόσμος Olivia Culpo δεν άφησε τίποτε στην φαντασία: Λευκή cut out τουαλέτα, χρυσό πέδιλο, κόκκινο κραγιόν & χαλαρός κότσος (φωτό)

Το λευκό της πάει απίστευτα!

Η Olivia Culpo φρόντισε όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω της με ένα έντονο λευκό "κομμένο" φόρεμα καθώς έφτασε σε ένα δείπνο για να γιορτάσει το fashion brand Monot στο Chateau Marmont στο Δυτικό Χόλιγουντ το βράδυ της Κυριακής.

 

 

 

 

Η 28χρονη Αμερικανίδα καλλονή, που το 2012 είχε στεφθεί "Μις Υφήλιος", είναι πλέον από τα πιο επιδραστικά πρόσωπα στα social media, με σχεδόν 5,3 εκατομμύρια followers στο instagram. 

Το μοντέλο, 30 ετών, έδειξε την εντυπωσιακή της σιλουέτα με τολμηρό φόρεμα που είχε δύο μεγάλα ανοίγματα στη μέση και στο πλάι κοντά στο ισχίο της δεμένο έναν σατέν φιόγκο. Η πρώην Μις Υφήλιος ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι χρυσές πανύψηλες γόβες.

Διαβάστε ακόμη: Olivia Culpo: Έτοιμη για μωρό η ωραιότερη γυναίκα του κόσμου- Τα απίθανα ενσταντανέ τρυφερότητας με μία σούπερ μπέμπα (φωτό)

Ακόμη, φόρεσε ένα ζευγάρι χοντρά χρυσά σκουλαρίκια κρίκους και ανέβασε τη θερμοκρασία ακόμη περισσότερο προσθέτοντας ένα έντονο κόκκινο κραγιόν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ