Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Αν έχετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για μελλοντικά πλάνα είναι η πιο ασφαλής μέρα της εβδομάδας

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

H Τρίτη έρχεται με μια ιδιαίτερα θετική όψη ανάμεσα στον Ήλιο που βρίσκεται στον Ταύρο και τον Κρόνο στους Ιχθύς, που μας βοηθά να κάνουμε καλύτερες επιλογές στην καθημερινότητα μας και να είμαστε πειθαρχημένοι σχετικά με τις υποχρεώσεις μας.

Επιπροσθέτως, η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο σχηματίζοντας θετικές όψεις εξαγώνου με τον Ήλιο και τριγώνου με τον Κρόνο που μας κάνει πιο ενεργητικούς και μας δίνει κίνητρο να κυνηγήσουμε τους στόχους μας.

Μάλιστα αν έχετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις ή να κάνετε συζητήσεις για μελλοντικά πλάνα είναι η πιο ασφαλής μέρα της εβδομάδας για κάτι τέτοιο.

ΚΡΙΟ

Η Σελήνη στον Καρκίνο μαζί με το εξάγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο σήμερα σας υπενθυμίζει ότι ίσως τον τελευταίο καιρό έχετε κάπως απομονωθεί από ανθρώπους που θέλουν να είναι στο πλευρό σας και να σας στηρίζουν. Μολονότι στη ζωή σας ξέρετε ότι μόνοι σας λύνετε τα όποια προβλήματα σάς παρουσιάζονται, δεν είναι κακό λίγο να επιτρέψετε και σε αυτούς που σας αγαπούν και νοιάζονται για σας να σας δώσουν ένα χέρι βοηθείας

ΤΑΥΡΟΣ

Αν είχατε στο μυαλό σας διάφορα σχέδια, σενάρια, ιδέες που θα θέλατε να υλοποιήσετε, η σημερινή όψη εξαγώνου ανάμεσα στον Ήλιο στο ζώδιο σας και τον Κρόνο στους Ιχθύς βοηθά αν μη τι άλλο να μπορέσετε να τις κάνετε «προτάσεις». Όταν κάτι συγκεκριμενοποιείται στο μυαλό μας, τότε έχουμε και περισσότερη τύχη στο να αρχίσουμε να το υλοποιούμε. Ο λόγος βέβαια για τον τομέα των επαγγελματικών και γενικότερα της καριέρας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή όψη Ήλιου-Κρόνου σας βοηθά να δείτε με αρκετό ρεαλισμό αλλά και αυτοπεποίθηση ζητήματα που αφορούν στον τομέα των επαγγελματικών. Όμως είναι σημαντικό να έχετε κι ένα περιποιημένο και τακτοποιημένο χώρο για να δουλεύετε αγαπητοί μου Δίδυμοι και η σημερινή μέρα είναι εξαιρετικά βολική για να βάλετε σε τάξη το σπίτι σας ή και το χώρο που εργάζεστε. Η ηρεμία στον εγκέφαλο προκύπτει ακόμη κι από το πόσο ήρεμος και τακτοποιημένος είναι και ο χώρος που ζούμε και εργαζόμαστε.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ