Η πιο σέξυ γυναίκα του κόσμου έχει 3 μωρά & πλουσιότατες καμπύλες - Η Άσλεϊ Γκράχαμ κυρίες & κύριοι είναι στην κορυφή της λίστας (φωτό)

Το plus size μοντέλο έχει γίνει το πρόσωπο του κινήματος body positivity.

Η Άσλεϊ Γκράχαμ ανακηρύχθηκε «η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου». Κοσμεί το εξώφυλλο του Maxim, για το τεύχος «Hot 100» του περιοδικού, φορώντας αποκαλυπτικά εσώρουχα και μια ρόμπα με φτερά.

photo

photo

photo

Κατά τη διάρκεια της καριέρας της, η μητέρα τριών παιδιών, είναι υπέρμαχος του body positivity, δηλαδή του κινήματος υπέρ της αποδοχής της διαφορετικότητας του σωματότυπου.

Γνωρίστε το μεντέλο μέσα από 36 ερωτήσεις της Vogue:

Στις φωτογραφίες, το διάσημο μοντέλο με τις καμπύλες, ποζάρει με εσώρουχα και κυρίως σουτιέν, αλλά και αποκαλυπτικές πόζες.

 

 

 

 

Στη συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για το σώμα της που αλλάζει και τη σημασία του «να αγκαλιάζεις διαφορετικά σχήματα και μεγέθη σώματος». Μίλησε με ειλικρίνεια για τις ραγάδες και το χαλαρό δέρμα της στο Instagram αφού καλωσόρισε δίδυμα με τον σύζυγό της, Τζάστιν Έρβιν, τον Ιανουάριο του 2022.

Δείτε την Άσλεϊ Γκράχαμ στο catwalk:

Η Γκράχαμ μοιράστηκε ακόμη, ότι για εκείνη το σώμα της είναι ακριβώς όπως και όλων των άλλων. «Πάντα αλλάζει και πάντα εξελίσσεται».

 

 

Διαβάστε ακόμη: Η Άσλει Γκράχαμ γέννησε πριν από 6 μήνες & δείχνει με καμάρι τις ραγάδες που της άφησε η εγκυμοσύνη – Ένα όνομα μάθημα του μόντελινγκ (Φωτό & Βίντεο)

Το τελευταίο εξώφυλλο της Γκράχαμ στο Maxim σηματοδοτεί κομβική στιγμή στην καριέρα της. «Την πρώτη φορά που βρέθηκα στο εξώφυλλο του Maxim δεν είχα τρία παιδιά και αυτή τη φορά έχω τρία μικρά μωρά» δήλωσε και τόνισε: «Σε κάνει να θυμάσαι ότι το "καυτό" υπάρχει σε τόσα πολλά σενάρια και ότι υπάρχει σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ