Η εντυπωσιακή σύζυγος του Tommy Hilfiger σε ροζ vintage candilac - Η glamorous εμφάνιση (φωτό)

Λανσάρει τη νέα της κολεξιόν.

Ακόμη μία εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε η σύζυγος του Tommy Hilfiger, Dee Ocleppo με μία φωτογραφία που ανήρτησε στο λογαριασμό της στο instagram.

Συγκεκριμένα, στην εικόνα βλέπουμε την ίδια μέσα σε ένα glamorous, vintage, ροζ αμάξι άλλης εποχής να κράταει ένα ζευγάρι παπούτσια από τη νέα της κολεξιόν.

 

 

Ποζάρει χαμογελώντας και φορώντας εκπληκτικά λευκά γυαλιά. 

"Έτοιμοι να ξεκινήσετε τη σεζόν με τη νέα μας συλλογή @deeocleppo.", γράφει στη λεζάντα, καθώς προφανώς θέλει να διαφημίσει την collection της.

Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα εδώ: deeocleppo.com

 

 

 

 

 

 

Η σύζυγος του designer έχει τη δική της, ενδιαφέρουσα διαδρομή στον κόσμο της μόδας και όχι μόνο. Μητέρα τριών παιδιών, δύο με τον πρώην σύζυγό της, τον Ιταλό τενίστα Gianni Ocleppo, και ένα με τον Hilfiger, ασχολήθηκε με το μόντελινγκ προτού λανσάρει τη δική της σειρά αξεσουάρ, από πολυτελείς, vintage τσάντες εμπνευσμένες, σύμφωνα με δικές της δηλώσεις, από το στυλ των Lauren Hutton, Grace Kelly, Iris Apfel.

 

 

Από το 2017 το brand της, Dee Ocleppo, ένωσε τις δυνάμεις του με τις εταιρείες Judith Leiber και Authentic Brands Group: στην τελευταία ανήκουν καταστήματα όπως τα Macy’s, Bergdorf Goodman, Neiman Marcus, Bloomingdale’s.


ndp/photoagency

Η Dee Ocleppo γνωρίστηκε με τον Tommy Hilfiger σε διακοπές στο Σεν Τροπέ το 2005 και η φιλία τους εξελίχθηκε σταδιακά σε ειδύλλιο, που κατέληξε στο γάμο τους το 2008 και στη γέννηση του γιου τους το 2009.

Διαβάστε ακόμη: Happy birthday Tommy Hilfiger, Σ’ αγαπώ βαθιά! Η γυναίκα του, η πανύψηλη Dee και η δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον διάσημο σχεδιαστή (φωτό)

Η επιχειρηματίας έχει επίσης συστήσει το Family Dinner Project, μια πρωτοβουλία με στόχο να ενθαρρύνει τις οικογένειες να ανακαλύψουν από την αρχή την ανεμπόδιστη απόλαυση ενός οικογενειακού δείπνου χωρίς κινητά και άλλα τεχνολογικά μέσα

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ