Χριστίνα Μπόμπα: Η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα - Η ομορφότερη περίοδος της ζωής της

Δείτε την ανάρτησή της.... 

Δυο χρόνια έχουν περάσει σχεδόν από τότε που η Χριστίνα Μπόμπα έφερε στον κόσμο τις διδυμούλες της. 

Η περιόδος της εγκυμοσύνης, ήταν η πιο όμορφη για αυτή , έχε δηλώσει η ίδια πολλές φορές.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του, προσπάθησαν πολύ για ένα μωράκι και τελικά τα κατάφεραν. Απέκτησαν δύο πανέμορφα αγγελούδια. 

Το απόγευμα της Τρίτης (25-04) η Χριστίνα Μπόμπα ενέβασε μια απίθανη throwback φωτογραφία από εκείνη περίοδο της εγκυμοσύνης της.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Ρομαντικό ταξίδι στις Κάννες, χωρίς τις δίδυμες - Η Γαλλική Ριβιέρα και η ομοιότητά της με... τα Καμένα Βούρλα (φωτό)

«Το ήθελα πολύ και το προσπάθησα πάρα πολύ και δεν ερχόταν εύκολα και μίλησα ανοιχτά για αυτό. Ήμουν έτοιμη. Νόμιζα ότι είναι πολύ εύκολο να μείνεις έγκυος και όταν μίλησα για αυτό πήρα τόσα μηνύματα από κόσμο στην ηλικία μου και πιο μεγάλες γυναίκες και πιο μικρές που δυσκολευόντουσαν και δεν τολμούσαν να πουν. Λες και είναι ταμπού στην γενιά μας για ένα ζευγάρι να μην μπορεί να κάνει παιδί. Είναι τόσο συχνό και σύνηθες. Τελικά, ενώ σκεφτόμουν πως είναι κάτι πολύ προσωπικό για να το μοιραστώ, θεώρησα πως είναι κάτι που πρέπει να λέγεται ανοιχτά.

Η εγκυμοσύνη ήταν εύκολη. Αυτό που ήταν για μένα πάρα πολύ απαιτητικό ήταν οι πρώτοι δύο μήνες ζωής των κοριτσιών. Ενώ ζεις την απόλυτη ευτυχία σαν μαμά, μέσα μου – ήταν οι ορμόνες, ήταν ότι ήταν δύο και ο θηλασμός ήταν πολύ απαιτητικός – ήταν τόσο έντονη η ευθύνη του να τα καταφέρω με δύο μωρά που ήταν δύσκολο. Τώρα είμαι τόσο ωραία. Ευτυχώς κατάφερα για έναν χρόνο και με την βοήθεια του Σάκη να κάτσω στο σπίτι», έχει εξομολογηθεί η ίδια

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ